Έκθεση Παρισιού 2012: Peugeot 208 XY

H Peugeot, εκτός από το 208 GTi, στο Παρίσι έχει και την έκδοση παραγωγής του 208 XY Concept που είδαμε στην έκθεση της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο. Κύριο γνώρισμα του είναι το ειδικό “Pulsion” χρώμα του, το οποίο αλλάζει όσο πλησιάζει κάποιος κοντά στο αυτοκίνητο. Το ειδικό αυτό χρώμα διαθέτει 16 επιστρώσεις χρώματος και βερνικιού, πατά πάνω σε ζάντες 17″, διαθέτει χρωματισμένα διακοσμητικά και μια μεγάλη πανοραμική οροφή.

Έχει φαρδύτερα μετατρόχια κατά 10 mm μπροστά και 20 mm

πίσω, LED φλας και χρωμιομένη γρίλια με μαύρες λεπτομέρειες και μαύρα διακοσμητικά. Στο εσωτερικό φορά αλουμινένια μαρσπιέ, αλουμινένια μαρσπιέ, χρωμιομένα διακοσμητικά, νέα πατάκια με τα καθίσματα να είναι επενδυμένα με δέρμα Nappa.

Διαθέτει το σύστημα Park Assist, αλλά και την οθόνη αφής 7″ με συνδεσιμότητα USB, AUX και Bluetooth και έξι ηχεία. Στο επιπλέον εξοπλισμό, μεταξύ άλλων υπάρχουν θερμαινόμενα καθίσματα, πανοραμική γυάλινη οροφή, διζωνικός αυτόματος κλιματισμός, cruise control και υποβραχιόνιο στα μπροστά καθίσματα.

Κάτω από το καπό θα είναι διαθέσιμο με τον 1.6 e-HDi 92 FAP, ο οποίος συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο μηχανικό είτε με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με 98 γρ/χλμ εκπομπές CO2, με τον 1.6 e-HDi 115 FAP, με το 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο με 99 γρ/χλμ εκπομπές CO2 και με τον 1.6 VTi 120, με το 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο με τα 134 γρ/χλμ εκπομπές CO2.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα