Έκθεση Παρισιού 2012: Το περίπτερο της Honda, έρχονται τα Civic Wagon και Type-R και το μικρό NSX

Εκτός από το νέο CR-V και το ανανεωμένο CR-Z,η Honda παρουσίασε στο Παρίσι τον νέο diesel κινητήρα 1.6 i-DTEC της σειράς Earth Dream Technology, που θα τοποθετηθεί αρχικά στο νέο Civic και στο νέο CR-V. Επίσης εδώ βρίσκεται και EV-STER Concept και το αγωνιστικό Civic WTCC το οποίο φορά τον κινητήρα

HR412E, μία ειδική έκδοση υπερτροφοδοτούμενου 4κύλινδρου βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού 1600 κυβ. εκατ. που υπάγεται στους κανονισμούς της FIA για το WTCC. Ο κινητήρας εξελίχθηκε στο R&D κέντρο της Honda στο Tochigi, Ιαπωνία και είναι ο πρώτος μιας νέας γενιάς αγωνιστικών κινητήρων της Honda.

Επίσης η Honda ανακοίνωσε σήμερα από το περίπτερο της ότι ετοιμάζει την wagon έκδοση του Civic ενώ η Type-R έκδοση θα βγει στην αγορά το 2015, ενώ επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει ένα μικρό NSX το οποίο θα είναι υβριδικό.

Δίπλα από την 9η γενιά Civic οι επισκέπτες του περιπτερού θα μπορούν να δουν και την την 1η γενιά του παγκόσμιου μοντέλου που παρουσιάστηκε το 1972. Από τότε, οι πωλήσεις έχουν ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια μονάδες σε όλο τον κόσμο. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα