Έκθεση Νέας Υόρκης 2014: Chevrolet Corvette Z06 Convertible

God Bless America αν είναι να βγάζει αυτοκίνητα σαν την Corvette Z06 Convertible, η οποία παρουσιάστηκε σήμερα στην έκθεση της Νέας Υόρκης.

Η ανοικτή Chevrolet Corvette Z06 φορά το ίδιο άκρως επιθετικό bodykit με την Ζ06 coupe, διαθέτει μαλακή ηλεκτρικά αναδιπλούμενη οροφή, η οποία ανοιγοκλείνει ακόμη και όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητες έως 50 χλμ/ώρα.

Κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει εφάμιλλες επιδόσεις με την Z06 Coupe, λόγω των νέων μεθόδων μηχανικής και κατασκευής, πολλές από τις

οποίες δεν ήταν διαθέσιμες πριν από πέντε χρόνια, η Z06 Convertible διαθέτει άκαμπτο πλαίσιο, ενώ ζυγίζει ελάχιστα περισσότερο από την coupe. Το πόσο ακριβώς η Chevrolet δεν το ανακοίνωσε σήμερα.

Κάτω από το αεριζόμενο καπό της βρίσκεται ο κομπρεσοράτος LT4 V8 6,2-λίτρων απόδοσης τουλάχιστον 625 ίππων με 861 Nm ροπής. Συνδυάζεται είτε με ένα 7-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, είτε με το νέο 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, το οποίο υπόσχεται πως κάνει τις αλλαγές, γρηγορότερα από οποιοδήποτε άλλο αυτόματο κιβώτιο της αγοράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα