Διέρρευσε το νέο Peugeot 508

Σε δύο εβδομάδες η Peugeot θα παρουσιάσει το νέο 508 και ήδη διέρρευσαν δύο φωτογραφίες του μοντέλου.

Αυτές δείχνουν την σιλουέτα του πίσω μέρους, με το αυτοκίνητο να διαθέτει LED φωτιστικά σώματα, παρόμοια με αυτά του 3008, με τον σχεδιασμό της νέας γαλλικής μπερλίνας να έχει έντονα κεκλιμένη οροφή στο πίσω μέρος, προσδίδοντας coupe χαρακτηριστικά, κάτι που μοιάζει αρκετά με την αντίστοιχη πρόταση της Opel.

Το

μοντέλο, σύμφωνα με τον Laurent Blanchet, επικεφαλής προϊόντων της γαλλικής εταιρίας, θα τοποθετηθεί ανάμεσα στα mainstream και στα premium μοντέλα, με τον σχεδιασμό του να αντλεί ορισμένα στοιχεία από το Instinct concept, ενώ στο εσωτερικό θα συναντάμε τη νέα έκδοση του i-Cockpit.

Θα βασίζεται πάνω στην EMP2 πλατφόρμα και ανάμεσα στους διαθέσιμους κινητήρες θα συναντάμε και ένα υβριδικό σύνολο. Οι κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου θα συνδυάζονται με μηχανικά και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, με τους Γάλλους να προσφέρουν το μοντέλο τόσο σε σεντάν, όσο και σε wagon έκδοση.

Παλιότερα, ο CEO του ομίλου PSA, Carlos Tavares είχε δηλώσει πως η επόμενη γενιά του Peugeot 508, θα γίνει το πρώτο μοντέλο της γαλλικής εταιρίας που θα διαθέτει αυτόνομη τεχνολογία. Το μοντέλο θα εξοπλίζεται με ένα σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης, που θα μπορεί να κινηθεί μόνο του σε μποτιλιαρισμένους δρόμους, σε αυτοκινητόδρομους αλλά και κατά τη διάρκεια παρκαρίσματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα