Αναγκαία η βελτίωση της RB8, τονίζει η Red Bull

14:27 4/4/2012 - Πηγή: AutoBlog

Όταν συνηθίζεις να είναι με άνεση στην κορυφή, δε σου αρέσει η πτώση απ’ αυτή. Η Red Bull Racing, τις προηγούμενες δύο σεζόν, διέθετε το ταχύτερο μονοθέσιο, ωστόσο φέτος, δε φαίνεται να συμβαίνει αυτό, μιας και η RB8, όχι μόνο δεν είναι ασυναγώνιστο μονοθέσιο, αλλά στον έναν γύρο, έχει αρκετούς αντιπάλους και φαίνεται να μπορεί να τα βάλει με τη McLaren. Ο αγωνιστικός ρυθμός δείχνει

καλύτερος, μα όχι ικανός, ώστε να επιτρέψει στον Sebastian Vettel να διεκδικήσει νίκες.

Προκειμένου να πάψει να έχει ισχύ η προηγούμενη παράγραφος, ο αγωνιστικός σύμβουλος της Red Bull, Helmut Marko, επισημαίνει ότι ο Adrian Newey και οι υπόλοιποι τεχνικοί του Milton Keynes πρέπει ν’ αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα του μονοθεσίου τους.

Έχουμε ένα καλό μονοθέσιο, αλλά δε βοηθάει το να είμαστε ταχύτερο μόνο κάτω από ορισμένες συνθήκες και όχι συνέχεια. Αυτή τη στιγμή, είναι σαν να αποφασίζουμε πότε το μονοθέσιο είναι ταχύτερο, και πότε δεν είναι.

Ο Marko αναφέρθηκε και στα πιο αργά μονοθέσια, καθώς θέλησε να υπερασπιστεί τον Vettel, για την χειρονομία του στον Karthikeyan.

Αυτοί οδηγούν σε άλλο πρωτάθλημα. Είναι 6 ή 8 δευτερόλεπτα πιο αργοί, έτσι πρέπει να προσέξεις λίγο περισσότερο απ’ ό,τι συνήθως. Είναι 12 βαθμούς που έχασε ο Vettel, και θα μπορούσε να είναι ζωτική σημασίας για τον τίτλο. Θα μπορούσε να τερματίσει τρίτος. Νομίζω ότι μπορούμε να καταλάβουμε ότι ήταν μια συναισθηματική αντίδραση.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα