Αυτοκίνητο κρεμάστηκε από τον 9ο όροφο γκαράζ με τον οδηγό μέσα

Είναι κάτι που δεν το βλέπουμε κάθε μέρα και για να μη σε κρατήσω σε αγωνία, τουλάχιστον δεν θρηνήσαμε θύματα. Ο οδηγός του παραπάνω οχήματος ανέφερε πως ενώ είχε ανέβει στον 9ο όροφο του γκαράζ για να παρκάρει, διαπίστωσε πως το αμάξι δεν σταματούσε, συνέχισε να κινείται προς την άκρη και τελικά κρεμάστηκε. Εκείνο που έσωσε τον οδηγό είναι το συρματόσχοινο ασφαλείας που τυλίχτηκε γύρω από τον τροχό του οχήματος, αποτρέποντας την πτώση του στο κενό.

Έτσι μετά από λίγο υπήρξε κινητοποίηση των αρχών για τον απεγκλωβισμό του 24-χρονου οδηγού από το όχημα, κάτι που έγινε εφικτό

με την συνδρομή της πυροσβεστικής. Μάλιστα, προκαλεί εντύπωση το ότι οι πυροσβέστες χρησιμοποιώντας συρματόσχοινα και τροχαλίες, κατάφεραν να κατεβάσουν το όχημα μέχρι τον δρόμο, με την μικρότερη δυνατή υλική ζημιά. Βέβαια, η σημαντικότερη επιτυχία της επιχείρησης είναι το ότι ο οδηγός του οχήματος βγήκε σώος από κάτι τέτοιο.

Να λοιπόν, που τα μέτρα ασφαλείας είναι απαραίτητα. Μπορεί να χρειαστούν μια φορά, αλλά τότε η συμβολή τους θα είναι καθοριστική για την προστασία μιας ζωής. Δες βίντεο και φωτογραφίες από την επιχείρηση διάσωσης.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα