Αυτά είναι τα σκίτσα και τα χαρακτηριστικά του νέου Volkswagen Passat

H Volkswagen έδωσε τα σκίτσα και τα χαρακτηριστικά της νέας γενιάς του Passat. Το οικογενειακό μοντέλο της VW, όπως φαίνεται από τα σκίτσα διαθέτει πιο επιθετική σχεδίαση με λεπτή γρίλια, λεπτά φωτιστικά σώματα, φουσκωμένους θόλους, χρωμιομένες λεπτομέρειες και διπλές απολήξεις εξατμίσεων.

Την Κινέζικη εκδοχή του την έχουμε δει χωρίς καμουφλάζ, με το μοντέλο να κατασκευάζεται πάνω στην MQB πλατφόρμα, θα είναι ελαφρύτερο από το σημερινό μοντέλο, με το μεγαλύτερο

μεταξόνιο να προσφέρει περισσότερο χώρο στους πίσω επιβάτες και μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ. Θα διαθέτει άφθονη τεχνολογία, οδηγικά βοηθήματα και gadgets για να είναι αρεστό σε ευρύτερο και νεότερο κοινό. Θα συναντάμε μια 12,3″ οθόνη, head-up diplay και ένα σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που θα μπορεί να συγχρονιστεί με smartphones και tablets.

Μηχανικά θα εξοπλιστεί με τον νέο twin-turbo 2,0-λίτρων TDΙ κινητήρα απόδοσης 240 ίππων με 500 Nm ροπής, που θα συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο DSG αυτόματο κιβώτιο, που θα στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς. Με τον συγκεκριμένο κινητήρα, το νέο Passat θα έχει μέση κατανάλωση κοντά στα 5 λίτρα/100 χλμ. Επίσης θα συναντάμε Euro 6 TSI και TDI κινητήρες χωρητικότητας 1.4, 1.6, 1.8, 2.0 λίτρων απόδοσης από 116 έως 280 ίππων.

Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει τον Οκτώβριο στην έκθεση του Παρισιού, ενώ μέσα στο 2015 θα κυκλοφορήσει και η plug-in υβριδική του έκδοση, η οποία θα συνδυάζει τον 1.4 TSI κινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα, με το υβριδικό σύστημα να παράγει συνδυαστικά 170 άλογα και να μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με τις μπαταρίες του για 50 χλμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα