Wolff: Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα πλέον για το δικαστήριο

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται η Mercedes, και η βασανιστική αυτή αναμονή θα τελειώσει την Πέμπτη, όταν το δικαστήριο της FIA αποφασίσει για το αν η γερμανική ομάδα θα τιμωρηθεί για τις ιδιωτικές δοκιμές στις 15-17 Μαΐου, στη Βαρκελώνη. Η Mercedes, μέσω του Εκτελεστικού της Διευθυντή και μετόχου κατά 30%, Toto

Wolff, λέει πως δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορούν να κάνουν, έτσι περιμένουν να έρθει η Πέμπτη για να λήξει το θέμα, θετικά η αρνητικά.

Έχουμε ετοιμάσει τα έγγραφά μας και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι επιπλέον. Η απόφαση θα έρθει την Πέμπτη· θα δούμε αν μπορούμε να ζήσουμε μ’ αυτό. Δεν έχουμε αισθήματα, ούτε θετικά ούτε αρνητικά. Η πεποίθησή μας είναι ότι δεν έχουμε κάνει τίποτα λάθος.

Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα που θα έχουμε σαν στόχο όταν πάμε στο Παρίσι, ούτε λέμε ότι αναγκαστικά θα είναι αθώωση. Δεν υπάρχει καμία απόφαση που περιμένουμε.

Η τιμωρία μοιάζει αναπόφευκτη για τη Mercedes, με το χρηματικό πρόστιμο να θεωρείται σίγουρο. Αυτό που δε θέλει η γερμανική ομάδα είναι να μην υπάρξει αφαίρεση βαθμών, γιατί μάχεται με αξιώσεις για την τρίτη θέση τής βαθμολογίας των κατασκευαστών, στην οποία βρίσκεται τώρα, ύστερα από τον αγώνα στον Καναδά.

Το κακό για τους Γερμανούς είναι ότι οι μέτοχοι της Daimler έχουν αρχίσει να πιέζουν για έξοδο από τη Formula 1, οι οποίοι δεν έχουν συγκινηθεί από τις 4 συνεχόμενες pole positions, τη νίκη του Nico Rosberg στο Μονακό και την βελτιωμένη εικόνα της ομάδας σε σχέση με πέρυσι. Φυσικά, αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε θα μιλάμε για βόμβα στη Formula 1.

[Πηγή: Welt am Sonntag]

Keywords
Τυχαία Θέματα