Webber: Ο Van der Garde είναι ένας pay driver χωρίς καθρέφτες!

Ο οδηγός που προκάλεσε τα περισσότερα προβλήματα στο Grand Prix τού Καναδά ήταν ο Giedo van der Garde. Ο οδηγός της Caterham, αρχικά, είχε επαφή με τον Mark Webber, ο οποίος του έριχνε γύρο, αλλά ο Ολλανδός δεν έκανε στην άκρη, γιατί λογικά δεν τον είχε δει, με αποτέλεσμα να έχουν επαφή στη στροφή 10, με τον Αυστραλό να χάνει κομμάτι από την εμπρός πτέρυγά του.

Ο Van der Garde τιμωρήθηκε με ποινή Stop&Go 10 δευτερολέπτων, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να συμμορφωθεί, καθώς ούτε όταν ο Nico Hulkenberg ήθελε να του ρίξει γύρο έκανε στην άκρη, αναγκάζοντας τον οδηγό

της Sauber να τον προσπεράσει κανονικά, δηλαδή να χρησιμοποιήσει το KERS και το DRS. Όλα αυτά οδήγησαν τους αγωνοδίκες στη σωστή απόφαση να του δώσουν ποινή 5 θέσεων στο Silverstone.

Ο Webber είναι ακόμα εκνευρισμένος με τα όσα έγιναν πριν από 3 ημέρες, και δε μιλά με τόσο καλά λόγια για τον 28χρονο οδηγό.

Είναι ένας pay driver χωρίς καθρέφτες. Υπήρχαν πολλές μπλε σημαίες καθώς φτάναμε στη φουρκέτα (στροφή 10). Κάποιοι ίσως είναι υπερβολικά συγκεντρωμένοι μόνο στο να οδηγούν το μονοθέσιο.

[Πηγή: GMM | Photo Copyright: Shaun Botterill/Getty Images/Red Bull Racing]

Keywords
Τυχαία Θέματα