Video: Υπάλληλος της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Μάλτα, βρίζει σαν τρελός έναν άλλο οδηγό

Η Μάλτα είναι γεμάτη από μικρά, στενά δρομάκια. Στην πραγματικότητα, είναι ένα μικρό νησί, μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες χώρες στον κόσμο και η κυκλοφορία των αυτοκινήτων είναι κάπως δύσκολη σε ορισμένους δρόμους.

Ο συγκεκριμένος άντρας που θα δεις στο βίντεο, επειδή δουλεύει ως υπάλληλος της Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Μάλτα, θεωρεί ότι όλοι οι δρόμοι του ανήκουν. Που πας βρε απόβρασμα της κοινωνίας να χωθείς εκεί μέσα; Και το λέω αυτό διότι έκλεισε την κυκλοφορία των οχημάτων και εκτός αυτού, πέρα του ότι δεν έκανε όπισθεν για να ανοίξει τον δρόμο, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να βρίζει τον πρώτο οδηγό που βρήκε μπροστά του.

Ο ”αγροίκος” οδηγεί ένα Honda Odyssey, ενώ ο άλλος οδηγός ένα Toyota Corolla Verso. Έπειτα από πολλές λογομαχίες, και φέρνοντας ο οδηγός του Toyota το αυτοκίνητο του κολλητά με αυτό του υπαλλήλου, αναγκάστηκε να μπει στο αυτοκίνητο και να κάνει όπισθεν, ξεμπλοκάροντας την κίνηση.

Αν παρατηρήσεις στο τέλος του βίντεο, θα τον δεις να συνεχίζει να φωνάζει και να ωρύεται κυνηγώντας τον οδηγό του Toyota. Η πρεσβεία των Η.Π.Α στη Μάλτα εξέδωσε και μια μικρή ανακοίνωση στη σελίδα της στο Facebook, εκφράζοντας τη λύπη της για το περιστατικό. Μωρέ κλείστε τον πουθενά μέσα, τον ψυχασθενή λέω εγώ.

[Πηγή: YouTube, Theatlanticwire]

Keywords
Τυχαία Θέματα