Video: H Alpina B6 Biturbo είναι ταχύτερη από τη νέα M6

Το Sport Auto πήρε την Alpina B6 Biturbo και με αυτή στην Autobahn έπιασε τα 334 χλμ/ώρα στο κοντέρ και 328 χλμ/ώρα στο GPS. H βελτιωμένη 6άρα της Alpine είναι ταχύτερη από τη νέα M6 η οποία έχει τελική ταχύτητα 305 χλμ/ώρα, με την Alpine να δίνει στο αυτοκίνητο

της τελική της τάξεως των 320 χλμ/ώρα.

Η Alpina B6 Biturbo φορά τον V8 twin-turbo 4.4-λίτρων κινητήρα απόδοσης 540 ίππων με 730 Nm ροπής. Η αύξηση της ιπποδύναμης είναι της τάξεως των 100 ίππων και 100 Nm ροπής σε σχέση με την BMW 650i, και 33 περισσότερα από την B6 Bi-Turbo Cabrio, χάρη στα νέα πιστόνια της MAHLE και την εξάτμισης τιτανίου της Akrapovic με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 4.4 δευτ. 0.2 δευτ. πιο αργά σε σχέση με την M6.

Στιλιστικά φορά νέο αεροδυναμικό kit με carbon splitter στο μπροστά spoiler, νέο πίσω spoiler αλλά και αεροτομή (στον πρόσθετο εξοπλισμό). Φορά ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση Drive Performance Control καθώς και το σύστημα Dynamic Drive. Πατά πάνω σε 20″ ζάντες Alpina Classic με ελαστικά Michelin Pilot Super Sport. Στο εσωτερικό έχει τοποθετηθεί νέο σπορ τιμόνι με λαβές από δέρμα Lavalina, μπλε φωτιζόμενα μαρσπιέ και ξύλινα διακοσμητικά από ξύλο μυρτιάς.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα