Teaser Video: BMW X4

21:41 1/3/2014 - Πηγή: AutoBlog

Μετράμε μέρες μέχρι η BMW να παρουσιάσει την X4 στις 6 του μηνός, με την Γερμανική εταιρία να ανεβάζει στο προφίλ της στο Instagram το ακόλουθο teaser video.

Η coupe έκδοση της X3 διαθέτει ελαφρώς πιο επιθετική σχεδίαση, χάνοντας ωστόσο όλα εκείνα τα φουτουριστικά στοιχεία της X4 Concept. Θα τεθεί αντιμέτωπη από τα Porsche Cajun και

Range Rover Evoque με την BMW να πιστεύει ότι θα τη βοηθήσει ώστε να διευρυνθεί το πελατειακό της κοινό, μιας και θεωρεί ότι θα προσελκύσει νέο κοινό, όπως συνέβη και όταν είχαν παρουσιάσει για πρώτη φορά την X6.

Θα κατασκευαστεί πάνω στο σασί της Χ3 και θα κοστίζει λιγότερο από την X5. Μηχανικά θα είναι διαθέσιμη με μια γκάμα έξι τετρακύλινδρων και εξακύλινδρων κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, παρόμοιων με αυτούς της X3, με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω 3 κιβωτίων (6τάχυτο μηχανικό, 7τάχυτο αυτόματο διπλού συμπλέκτη αλλά και με το νέο 8-τάχυτο Steptronic). Ανάμεσα σε αυτούς θα συναντάμε τον 2,0-λιτρο turbo απόδοσης 240 ίππων με 352 Nm ροπής, τον 3,0-λιτρο turbo απόδοσης 300 ίππων με 406 Nm ροπής και τον 2,0-λιτρο turbodiesel απόδοσης 184 ίππων με 380 Nm ροπής. Ωστόσο δεν θα υπάρξει M έκδοση της, μιας και η BMW θεωρεί πως θα κλέψει πωλήσεις από την X6 M.

[Πηγή: BMW]

Keywords
Τυχαία Θέματα