Symonds: Έχουμε δουλειά στη Williams, οι Ferrari είναι πιο γρήγορες από εμάς

Στο σημερινό αγώνα η Williams αναγκάστηκε να μπει νωρίτερα στα pit για να αλλάξει ελαστικά, καθώς οι Βρετανοί μηχανικοί έβλεπαν τον Sebastian Vettel να κινείται σε γρήγορους ρυθμούς πίσω από τον Felipe Massa. Το αποτέλεσμα μετά τα pit stop δεν ήταν το αναμενόμενο για την Williams, παρ’ όλα αυτά ο Pat Symonds θεωρεί πως η κατάληξη ήταν δίκαιη, καθώς

πιστεύει πως η Ferrari έχει ταχύτερα μονοθέσια φέτος από την ομάδα του.

Έχουμε δουλειά να κάνουμε. Οι Ferrari είναι ταχύτερες από μας. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας από πλευράς στρατηγικής. Νιώσαμε πως ο Vettel ήταν αρκετά γρήγορος πίσω μας και πήγαμε νωρίς σε pit stop. Μου θύμισε τον αγώνα της Imola το 2005. Δεν υπήρχαν πολλά πράγματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Williams θεωρεί πως η πίστα της Μαλαισίας θα ταιριάζει περισσότερο στο μονοθέσιο της ομάδας του, οπότε σε δύο εβδομάδες θα υπάρξει μια καλύτερη εικόνα για την δυναμικότητα των δύο ομάδων.

Η πίστα της Αυστραλίας είναι λίγο ιδιαίτερη και συχνά βλέπουμε κάποια παράξενα αποτελέσματα. Νομίζω πως είδαμε πως είναι πρώτα η Mercedes και μετά εμείς με τη Ferrari και μετά οι υπόλοιποι. Δεν νομίζω πως αυτό θα αλλάξει, αλλά οι διαφορές θα αυξομειώνονται ανάλογα με την πίστα.

Όσον αφορά την πιθανότητα να μη τρέξει ο Valtteri Bottas στη πίστα της Sepang, ο Symonds απέφυγε να δώσει κάποιο όνομα για πιθανό αντικαταστάτη του Φινλανδού, αλλά υπενθύμισε στους Βρετανούς δημοσιογράφους ότι η Suzie Wolff δεν είναι αντικαταστάτρια οδηγός, αλλά οδηγός δοκιμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα