Subaru Impreza WRX STI S206, μόνο για Ιαπωνία

Η Subaru έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για το Impreza WRX STI S206 το οποίο θα το παρουσιάσει στην έκθεση του Τόκιο την επόμενη εβδομάδα. To Impreza WRX STI φορά τον δίλιτρο boxer turbo κινητήρα που αποδίδει πλέον 320 άλογα με 431 Nm ροπής χάρη στο νέο turbo μεταβλητής γεωμετρίας, στη νέα

εισαγωγή αέρα, στο μεγαλύτερο intercooler, στο καλύτερο ζύγισμα μεταξύ των εμβόλων, των διωστήρων και του στροφαλοφόρου άξονα αλλά και της επαναπρογραμματισμένης ECU. Η Subaru δηλώνει ότι το Impreza WRX STI S206 έχει καλύτερη απόκριση και μεγαλύτερη ροπή στις χαμηλές και μεσαίες στροφές.

Στιλιστικά φόρεσε νέο bodykit που βελτιώνει την αεροδυναμική ενώ διαθέτει νέες αναρτήσεις με αμορτισέρ της Bilstein και ελατήρια STi καθώς και παχύτερες αντιστρεπτικές μπροστά και πίσω. Φορά ειδικές 19″ ζάντες της BBS με ελαστικά Michelin Pilot Super Sport διαστάσεων 245/35 και μεγαλύτερα φρένα της Brembo με 6-πίστονες δαγκάνες μπροστά και 4-πίστονες πίσω όλις 300 μονάδες θα κατασκευαστούν και όλα προορίζονται για την αγορά της Ιαπωνίας.

Τέλος η Subaru ετοίμασε και το πακέτο NBR ως φόρο τιμής για τον 24-ωρο αγώνα του Nürburgring και περιλαμβάνει carbon οροφή, carbon αεροτομή και θα βγει σε παραγωγή σε μόλις 100 μονάδες .


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα