Spy Video: Mercedes S-Class Facelift με ελάχιστο καμουφλάζ

Το καμουφλάζ της ανανεωμένης Mercedes S-Class έχει μειωθεί κατά πολύ, κάτι που σημαίνει πως πλησιάζουν στην ημερομηνία που το μοντέλο θα παρουσιαστεί στο κοινό. H Mercedes-Benz αναμένεται να την παρουσιάσει επίσημα είτε στο περιθώριο της έκθεσης του Παρισιού, είτε τον ερχόμενο Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης. Εξωτερικά διαθέτει μικρές αλλαγές, μιας και συναντάμε νέα

LED φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω, νέους προφυλακτήρες και νέα γρίλια, ενώ θα προσφέρεται με νέες ζάντες και νέα χρώματα.

Στο εσωτερικό συναντάμε νέο τριάκτινο τιμόνι, νέα διακοσμητικά, με τις δύο οθόνες να είναι καινούργιες και να μην υπάρχει πλαίσιο και κουμπιά ανάμεσά τους.

Μηχανικά αναμένεται να φορά τους ίδιους κινητήρες οι οποίοι θα αποδίδουν περισσότερα άλογα, εκπέμποντας λιγότερους ρύπους. Ανάμεσά τους θα βρίσκεται και ένας νέος εξακύλινδρος diesel κινητήρας, με κωδική ονομασία OM656, απόδοσης 340 ίππων με 700 Nm ροπής.

Επίσης η Mercedes θα ενσωματώσει ένα 48V ήπιο υβριδικό σύστημα στην ανανεωμένη S-Class, με τη ναυαρχίδα να γίνεται το πρώτο της μοντέλο της με τέτοιο υβριδικό σύστημα. Αρχικά θα προσφέρεται στους εξακύλινδρους κινητήρες βενζίνης, ενώ αργότερα θα προστεθεί και στους πετρελαιοκινητήρες. Οι συγκεκριμένοι κινητήρες θα διαθέτουν έναν ηλεκτροκινητήρα απευθείας συνδεδεμένο με τον στροφαλοφόρο άξονα.

Keywords
Τυχαία Θέματα