Spy Photos: Το νέο Audi TT στα χιόνια

Σε λιγότερο από δύο μήνες, η τρίτη γενιά του Audi TT θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης, με το σπορ αυτοκίνητο να κάνει αυτές τις ημέρες τις τελευταίες του δοκιμές στα χιόνια της Σουηδίας.

Το αυτοκίνητο θα δανείζεται στοιχεία από το Allroad Shooting Brake Concept και θα κατασκευαστεί πάνω στην MQB πλατφόρμα της Volkswagen. Μηχανικά θα

προσφέρεται με μια πληθώρα κινητήριων συνόλων όπου ανάμεσα τους θα συναντάμε τον 1.8 λίτρων TFSI με απόδοση 180 ίππων και έναν 2,0-λιτρο TFSI με 220 και 300 άλογα. Εκτός απροόπτου, αργότερα, θα υπάρξει και το TT-RS με έναν 5-κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα και 380 περίπου άλογα, ενώ ήδη έχει επιβεβαιωθεί και μια σκληροπυρηνική ελαφριά έκδοση.

Το εσωτερικό του έχει ήδη παρουσιαστεί επίσημα στο οποίο ξεχωρίζει η έλλειψη οθόνης στο κέντρο του ταμπλό και ο μεγάλος ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3″ TFT, ο οποίος λειτουργεί και ως σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

O Ulrich Hackenberg, υπεύθυνος του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης της εταιρίας, από το Detroit όπου βρέθηκε στις αρχές της εβδομάδας δήλωσε πως το νέο TT έχει ότι χρειάζεται για να επεκτείνει την γκάμα της Audi με ένα crossover μοντέλο στα χνάρια του Allroad Shooting Brake Concept. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη τρίτη γενιά του TT μπορείς να διαβάσεις εδώ.


Keywords
Τυχαία Θέματα