Sergio Canamasas, ο νέος Pastor Maldonado

00:13 9/9/2014 - Πηγή: AutoBlog

Όποιος παρακολουθεί το πρωτάθλημα του GP2 θα γνωρίζει και τον Sergio Canamasas. Ο 26-χρονος Ισπανός οδηγός της Trident Racing, θυμίζει με το οδηγικό του στιλ τον Pastor Maldonado, καθώς σε κάθε αγώνα που συμμετέχει εμπλέκεται ή δημιουργεί μερικά ατυχήματα.

Στον τελευταίο αγώνα που διεξήχθη στην πίστα της Monza το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ταυτόχρονα με αυτόν της F1, ο Sergio Canamasas ενεπλάκη σε αρκετά ατυχήματα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Ισπανό να κάνει αυτό:

Βέβαια, μετά από την παράκαμψη του S όπως είδες από τον Canamasas

και τη μικρή σύγκρουση με τον άλλο οδηγό, στο πίσω μέρος του grid δύο άλλοι οδηγοί είχαν επαφή, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν. Μείον δύο μονοθέσια δηλαδή στον αγώνα, με μία κίνηση από τον αγαπητό μας Sergio.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη με τον Canamasas μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και μόλις δύο στροφές να βγάζει off, άλλους δύο οδηγούς. Τι δε με πιστεύεις; δες εδώ μόνος σου:

Κάπου εκεί οι αγωνοδίκες άρχισαν να σκέφτονται σοβαρά ότι υπάρχει κίνδυνος για τους υπόλοιπους οδηγούς και ”χωρίς” να υπάρχει λόγος έβγαλαν κόκκινη σημαία στον Sergio Canamasas πριν αποτελειώσει τους υπόλοιπους οδηγούς! Ο Ισπανός οδηγός δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται κόκκινη σημαία, καθώς το 2012 είχε λάβει ποινή και παρά τις πολλές προσπάθειες της ομάδας του να τον τραβήξει στα pit για να την εκτίσει, αυτός δεν το έπραξε ποτέ, με αποτέλεσμα η κόκκινη σημαία να είναι το επακόλουθο της ανυπακοής του.

Ένα νέο αστέρι γεννιέται, ελπίζουμε να μη λάμψει πολύ και να μην έχει τα χρήματα του Pastor Maldonado, γιατί αν τα έχει θα τον δούμε και αυτόν σίγουρα στην F1.

Keywords
Τυχαία Θέματα