Mitsubishi Outlander PHEV 2017

Η Mitsubishi στην έκθεση της Νέας Υόρκης παρουσίασε το Outlander PHEV MY2017. Το υβριδικό μοντέλο διαθέτει νέα εμφάνιση, αντίστοιχη με αυτή του απλού Outlander, φορά νέες είναι οι ζάντες, διαστάσεων 18″, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν νέα καθίσματα, νέο θερμαινόμενο τιμόνι και νέα

διακοσμητικά. Προσφέρει καλύτερη ηχομόνωση, με το σύστημα διεύθυνσης να έχει βελτιωθεί και αυτό.

Το υβριδικό σύστημα αποτελούμενο από έναν 2.0-λιτρο κινητήρα βενζίνης και δύο ηλεκτροκινητήρες (ένας σε κάθε άξονα) έχει βελτιστοποιηθεί, προσφέροντας 8% καλύτερη απόδοση, με την ηλεκτρική αυτονομία να αυξάνεται και να ξεπερνά τα 60 χιλιόμετρα. Βελτίωση υπάρχει και στην απόκριση του γκαζιού, με την Mitsubishi να τοποθετεί τα συστήματα Multi-around View Monitor και Unintentional Move Off Control. Η κίνηση μεταφέρεται μόνιμα και στους δύο άξονες μέσω του συστήματος Super All Wheel Control), με μια μπαταρία ιόντων-λιθίου 12kWh να δίνει κίνηση στους ηλεκτροκινητήρες.

To Mitsubishi Outlander PHEV έχει τρία προγράμματα λειτουργίας (EV, series power και parallel hybrid), σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα, κάτι που μεταφράζεται σε 4,95 λίτρα/100 χλμ μέση κατανάλωση στο ιαπωνικό κύκλο δοκιμών JC08.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mitsubishi Outlander PHEV 2017,