Mercedes: Θα ξανά αφήσουμε τους πιλότους μας να παλέψουν στην πίστα

Όλος ο κόσμος που ασχολείται με την Formula 1 περιμένει και το 2015 να είναι μια εύκολη χρονιά για την Mercedes. Μπορεί η Γερμανική ομάδα να απολαμβάνει ένα μεγάλο αγωνιστικό πλεονέκτημα στην πίστα, δούλεψε και ξόδεψε πολύ άλλωστε για αυτό, θα έχει όμως να διαχειριστεί και τους πιλότους της στο δρόμο προς τον τίτλο των οδηγών. Πέρσι, η ομάδα τους επέτρεψε να παλέψουν στις περισσότερες των περιπτώσεων και σε ερώτηση που έγινε στον Toto

Wolff, για τον εάν θα επιτραπεί “ανοικτός πόλεμος”, ο Αυστριακός απάντησε:

Απολύτως. Η διαχείριση του Nico και του Lewis δεν είναι ένα δύσκολο θέμα. Έχουμε μια πολύ ανοιχτή και διαφανής σχέση. Συζητάμε πολύ: μερικές φορές συμφωνούμε, μερικές φορές διαφωνούμε, αλλά αυτό είναι ένα θετικό πράγμα και δεν είναι καθόλου δύσκολο.

Το 2014 ο Nico Rosberg είχε την πρώτη του ευκαιρία για να παλέψει για τον τίτλο και η έλλειψη εμπειρίας σε αυτό τον τομέα, του στέρησε το κάτι παραπάνω που θα μπορούσε να δώσει για να φτάσει στην κατάκτησή του. Φέτος, ο Γερμανός έχει σαν προίκα το περασμένο πρωτάθλημα και περιμένει να έχει ξανά μάχες με τον ομόσταυλό του και Πρωταθλητή, Lewis Hamilton.

Ήταν μια μεγάλη μάχη και είμαι σίγουρος ότι πρόκειται να συνεχίσει να είναι. Είναι μια μεγάλη πρόκληση και για τους δυο μας, ειδικά με τη δυσκολία του να είναι εσωτερική.

Αν ήταν ένας άλλος οδηγός σε μια άλλη ομάδα, θα ήταν λιγότερο περίπλοκη (μάχη), αλλά δεδομένου ότι είναι πραγματικά στην ίδια ομάδα την καθιστά πιο δύσκολη, επειδή ξέρεις ότι υπάρχει ένας εξαιρετικά μεγάλος συμβιβασμός, ο οποίος λέει ότι πρέπει πάντα να ευνοείς την ομάδα πρώτα και στη συνέχεια να σκέφτεσαι τον εαυτό σου, ειδικά στην αρχή της σεζόν.

Έτσι, αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση και πρόκειται να συνεχίσει να προσφέρει χαρές και λύπες και να έχει τις εύκολες και τις δύσκολες φάσεις της. Νομίζω ότι είναι απολύτως φυσικό, αλλά είμαι πεπεισμένος πως θα διαχειριστούμε άλλη μια εξαιρετική σεζόν.

Από τη δική του πλευρά, ο Hamilton αρκέστηκε στο να πει πως αναμένει μια παρόμοια με την περσινή σεζόν, δίχως να προσθέσει κάτι άλλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα