Ο Jeremy Clarkson ίσως αποχωρήσει από το BBC

Δεν λέει να κοπάσει ο σάλος που έχει ξεσπάσει από το νέο σκάνδαλο με πρωταγωνιστική τον Jeremy Clarkson. Για ανακεφαλαίωση, θα σου πως το BBC έχει θέσει τον Clarkson σε αναστολή εργασίας, επειδή γρονθοκόπησε τον Oisin Tymon, μέλος της ομάδας παραγωγής του Top Gear, επειδή το δείπνο του δεν ήταν έτοιμο στην ώρα του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της διάσημης εκπομπής. Το BBC ερευνά την υπόθεση και

μέχρι να ξεκαθαρίσει η ιστορία, έχει πάρει την απόφαση να αναστείλει επ ‘αόριστον τα τελευταία δύο επεισόδια της 22ης σεζόν του Top Gear.

Τα βρετανικά μέσα αναφέρουν πως ο διάσημος παρουσιαστής, ανεξαρτήτου έκβασης της υπόθεσης, θα αποχωρήσει από το BBC, με το Radio Times να δηλώνει πως ο Clarkson έχει πει στους στενούς του συνεργάτες πως δεν έχει χτυπήσει με μπουνιά τον Tymon, απλά διαπληκτίστηκαν εντόνως. Αν ο Clarkson φύγει από το BBC, τότε είναι σίγουρο πως το Top Gear θα πεθάνει, τουλάχιστον όπως το γνωρίσαμε όλα αυτά τα χρόνια, με τους Richard Hammond και James May να είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα τον ακολουθήσουν.

Το συμβόλαιο των τριών παρουσιαστών με το BBC λήγει τον ερχόμενο μήνα, με τις προτάσεις για δουλειά για τον Clarkson να πέφτουν βροχή, με το ITV για παράδειγμα, να ακούγεται πως του προσφέρει 10 εκατ. λίρες ετησίως για να τον εντάξει στην ομάδα του. Να θυμίσω πως ο Clarkson παίρνει 1 εκατ. λίρες ετησίως από το BBC.

Διάφορα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες γύρω από τον Clarkson, με τον ίδιο να δηλώνει πως πλέον αναζητά εργασία στο Job Center -σαν τον δικό μας ΟΑΕΔ-, με τον May να αποστομώνει έναν δημοσιογράφο, σχετικά με το αν είδε τι συνέβη.

Σχεδόν 700.000 ζητούν την επιστροφή του Clarkson, με τις εταιρίες στοιχημάτων να έχουν ήδη δημιουργήσει στοιχήματα για το ποιος θα μπορούσε να πάρει τη θέση του. Ανάμεσα στα ονόματα που υπάρχουν βρίσκονται αυτά του Chris Evans, του Jay Leno, του Simon Cowell, του Steve Coogan, του Piers Morgan, του Rowan Atkinson και του Jay Kay.

To BBC έχει να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Clarkson προκαλεί, μιας και κατά το παρελθόν έχει δημιουργήσει ουκ ο λίγα προβλήματα που έχουν οδηγήσει μέχρι και σε διαβήματα μεταξύ χωρών (υπόθεση Μεξικό), ενώ ποιος θα ξεχάσει τόσο την υπόθεση της Αργεντινής, όσο και την επίθεση που έκανε στην Ελλάδα. Ωστόσο γνωρίζει πως ο Clarkson είναι μηχανή παραγωγή πολλών χρημάτων, με το Top Gear να έχει τουλάχιστον 350 εκατ. τηλεθεατές σε ετήσια βάση, συγκεντρώνοντας περίπου 212 εκατ. ευρώ από τα δικαιώματα. Το θέμα έχει φτάσει να συζητάτε ακόμη και από τον πρωθυπουργό της Αγγλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα