Massa: Μπορούμε βάθρο στην Αυστραλία

Την απαισιοδοξία του Pat Fry διαδέχονται αισιόδοξες δηλώσεις, αφού μετά από τον Fernando Alonso, είναι η σειρά του Felipe Massa να μιλήσει για το τι μπορεί να κάνει η F2012, η οποία δείχνει να υστερεί σε σχέση με τις RB8 και MP4-27. Ο Βραζιλιάνος, που πέρυσι δεν κατάφερε ν’ ανέβει ποτέ στο βάθρο, κάτι που έχει να συμβεί από τον Ivan Capelli και το 1992, δηλώνει ότι μπορεί να ξεκινήσει δυνατά τη χρονιά, και μάλιστα να τερματίσει

στην πρώτη τριάδα!

Η αλήθεια είναι ότι θα διαπιστώσουμε ποια είναι η κατάσταση μόνο στην Αυστραλία, όταν θα είμαστε όλοι υπό τις ίδιες προϋποθέσεις: λίγα καύσιμα στο ρεζερβουάρ και τα πιο μαλακά ελαστικά στο μονοθέσιο. Σίγουρα, υπάρχουν κάποιες ομάδες που φαίνονται πολύ δυνατές, όπως η Red Bull, η McLaren, και οι Mercedes και Lotus δείχνουν πολύ γρήγορες σ’ εμένα.

Ωστόσο, εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορούμε να παλέψουμε για το βάθρο: είναι το μόνο που σκέφτομαι. Αλλά, δεν έχουμε, παρά να περιμένουμε λίγες ημέρες, για να μάθουμε την απάντηση.

Ο Βραζιλιάνος υποστηρίζει ότι το πρόβλημα είναι πως δεν έχουν ακόμα κατανοήσει το νέο τους μονοθέσιο, αλλά έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του.

Δε θα κρύψω το γεγονός ότι δεν είμαστε 100% ικανοποιημένοι με όσα έχουμε κάνει σ’ αυτές τις τρεις δοκιμές, στην Ισπανία, και θα προτιμούσα να ήμασταν λίγο πιο γρήγοροι. Έχουμε ένα εντελώς νέο μονοθέσιο και θα πρέπει να συνεχίζουμε να μαθαίνουμε και να πάρουμε όλη την απόδοση απ’ αυτό. Έχω μια πολύ δυνατή ομάδα και πιστεύω πολύ στην ικανότητά τους, να είναι σε θέση να κατασκευάσουν το σασί κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Για να τερματίσει, όμως, στο βάθρο, μάλλον θα χρειαστεί να τα πάει καλύτερα από τον team-mate, Fernando Alonso.
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα