Marko: Η Renault θα πρέπει να βάλει σε προτεραιότητα την Red Bull και όχι την δικιά της ομάδα

Ο Helmut Marko, ειδικός σύμβουλος της Red Bull και υπεύθυνος του προγράμματος νέων οδηγών της αυστριακής εταιρείας, θεωρεί, ότι η Renault θα πρέπει να βάλει την αυστριακή ομάδα σε προτεραιότητα. Ο γεννημένος στο Graz της Αυστρίας, Marko, σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε ότι αυτό είναι το σωστό που πρέπει να κάνει η Γαλλική εταιρεία, παρά

τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε η RBR στα τέλη της σεζόν στην εύρεση κινητήρων για το 2016, μετά βέβαια από την κακή σχέση και τον παρολίγον τερματισμό της συνεργασίας τους με την Renault.

Βέβαια ο Αυστριακός παράγοντας της Red Bull ξεχνά, ότι η Renault δημιούργησε, ή καλύτερα, αγόρασε πάλι την ομάδα με την οποία είχε κερδίσει μάλιστα και πρωταθλήματα. Επίσης, το αίτημα του Marko μπορεί να χαρακτηριστεί και εγωιστικό, από την στιγμή που η Red Bull ήταν με το ένα πόδι εκτός F1 και ουσιαστικά με την βοήθεια της Renault παρέμεινε σ’αυτή, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

Αυτή την στιγμή είμαστε στην ίδια κατάσταση (ιδιόκτητες ομάδες). Αν όμως κοιτάξεις την τωρινή κατάσταση της Lotus, αν η Renault αντιλαμβάνεται τι κάνει, θα πρέπει να εστιάσει και να δώσει περισσότερη προσοχή στην ομάδας μας γιατί αυτοί είναι πιθανόν με την ομάδα που έχουν, αλλά και τους οδηγούς να μην πετύχουν τίποτα (φήμες αναφέρουν ότι θα υπάρξει αλλαγή μεταξύ Maldonado και Magnussen).

Keywords
Τυχαία Θέματα