Στις 24 Φεβρουαρίου η παρουσίαση της νέας McLaren

Η McLaren πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο αφού το 2015 έκλεισε με ρεκόρ πωλήσεων και εντός του 2016, θα αυξήσει το ανθρώπινο δυναμικό της, προσλαμβάνοντας 250 επιπλέον άτομα. Όμως δεν είναι έτοιμη να σταματήσει. Μετά την 675LT και την Spider έκδοση της, μάθαμε με έμμεσο τρόπο ότι η McLaren θα παρουσιάσει στις 24 Φεβρουαρίου το νέο της μοντέλο. Ακόμα δεν

είμαστε απόλυτα σίγουροι για το ποιο μοντέλο ακριβώς θα παρουσιάσει αλλά σίγουρα θα ανήκει στην Sports Series και αυτό μας κάνει να υποπτευόμαστε ότι θα είναι η 570S GT.

Να θυμίσω ότι η GT έκδοση της 570S θα είναι η πιο “πρακτική” της σειράς αφού όπως μάθαμε πριν από λίγο καιρό, θα προσφέρει χώρο αποσκευών! Όμως τα τελευταία δημοσιεύματα φέρνουν στο φως μία αλλαγή. Μέχρι τώρα, γνωρίζαμε –ή μάλλον υποθέταμε- ότι η 570S GT θα είναι τετραθέσια… για την ακρίβεια, 2+2. Όμως ο επικεφαλής σχεδιασμού της φίρμας, Rob Melville το απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο. Συγκεκριμένα, δήλωσε τόσο η τετρακίνηση, όσο και μία 2+2 καμπίνα επιβατών “δεν είναι στην ατζέντα” αφού “η McLaren έχει να κάνει με sports cars που προσφέρουν την μέγιστη οδηγική ευχαρίστηση”. Περισσότερα, θα γνωρίζουμε σε μερικές εβδομάδες. Πάντως είναι σίγουρο ότι όσους επιβάτες και αν φιλοξενεί, όσα λίτρα και αν είναι το πορτ-μπαγκάζ της, η 570S GT θα χρησιμοποιεί το ίδιο ανθρακονημάτινο chassis και τον ίδιο twin-turbo V8 των 3.8 λίτρων.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα