Lotus: Hulkenberg ή Massa

Μετά τη μετακίνηση του Raikonen από τη Lotus στη Ferrari, η οποία χαρακτηρίζεται και ως η μεταγραφή του 2013 για το σπορ, η Lotus φαίνεται να έχει καταλήξει στους δύο υποψήφιους οδηγούς που θα καλύψουν το κενό του Φιλανδού πρωταθλητή.

Οι δύο αυτοί πιθανοί αντικαταστάτες, είναι ο Felipe Massa και ο Nico Hulkenberg. Δεν είναι φήμες ότι αυτοί οι πιλότοι απασχολούν τη Lotus,

είναι η πραγματικότητα, καθώς με τις δηλώσεις του διευθυντή της ομάδας Eric Boullier, γνωστοποιήθηκε ποιοι θα είναι αυτοί.

Για τον Γερμανό πιλότο, ο Eric Boullier είχε δηλώσει στο περιθώριο του Ιταλικού αγώνα:

Τον γνωρίζω εδώ και πολύ καιρό, από τότε που ήταν στη Formula BMW. Ο Nico είναι επίσης στη λίστα της Ferrari(πήγε εκεί ο Φιλανδός), από ότι καταλαβαίνω. Έχουμε άλλα σχέδια, αν μείνει κενή η θέση αυτή, υπάρχει πάντα εναλλακτικό σχέδιο.

Η πιθανή αποχώρηση του Raikkonen θα είναι επίσης καλή είδηση για τον Romain Grosjean, καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του Boullier, ο Γάλλος οδηγός είναι πιθανό να διατηρήσει τη θέση του στην ομάδα.

O Eric Boullier είχε πει για τον Romain Grosjean :

Η συνέχεια θα ήταν ιδανική(παραμονή του Γάλλου πιλότου). Η αποχώρηση(του Raikonen) αυτή θα βοηθήσει τον Romain να εξασφαλίσει τη θέση του για το επόμενο έτος . Αυτό είναι λογικό.

Παρά τις δηλώσεις αυτές του Γάλλου παράγοντα της ομάδας της Lotus, ο ίδιος έρχεται να προσθέσει και τον Felipe Massa μέσα στο κυνήγι της διαδοχής της θέσης, του Φιλανδού. Συγκεκριμένα ανέφερε:

O Felipe Massa είναι επίσης διαθέσιμος, έτσι είναι αναπόφευκτα στη λίστα μας. Είναι ένας από τους οδηγούς που μας έχουν προταθεί μέσω μάνατζερ.

[Πηγή: GMM]

Keywords
Τυχαία Θέματα