To Mazda Furai είναι νεκρό και το περιοδικό Top Gear είναι ο ένοχος

Το Αγγλικό περιοδικό Top Gear, ανέβασε εχθές την φωτογραφία που βλέπετε στις οθόνες σας. Το οδηγούσαν για την 20η επέτειο του περιοδικού όταν πήρε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς. Δεν ξέρουμε τι έκαναν όταν το οδηγούσαν ούτε τι ξεκίνησε την φωτιά όμως το περιοδικό ανέβασε αυτό το quote:

Συγχωρήστε μας γιατί αμαρτήσαμε. Το Top Gear είναι υπεύθυνο για τον χαμό του εξαιρετικού Mazda Furai Concept και λυπούμαστε πάρα, πάρα πολύ.

Μάθετε πώς (αν η φωτογραφία δεν το πρόδωσε…) στο επετειακό μας τεύχος και προσπαθήστε να μην μας μισήσετε πολύ

Η πλάκα είναι πως λίγο μετά, η δήλωση που έγραψα παραπάνω αντικαταστάθηκε από αυτήν:

Το Top Gear ήταν παρόν στον χαμό του εξαιρετικού Mazda Furai Concept το 2008. Μάθετε πως (αν η φωτογραφία δεν το πρόδωσε…) στο επετειακό μας τεύχος.

Δεν ξέρουμε τι έγινε ακριβώς καθώς δεν έχουμε το περιοδικό στα χέρια μας αλλά οι πληροφορίες που μαζέψαμε οδηγούν στο συμπέρασμα πως το Top Gear δεν έφταιγε στο συμβάν. Η πιο «σαφής» πληροφορία που εγώ προσωπικά βρήκα έλεγε «γι’ αυτό τα concept cars είναι αυτό ακριβώς, concept cars» που σημαίνει πως η φωτιά ξέσπασε για κάποιον λόγο και απλά η πυροσβεστική δεν έφτασε εγκαίρως στο σημείο. Όσο για τον λόγο για τον οποίο άλλαξε το μήνυμα. Υποθέτω πως πήρανε τόσα «άγρια» e-mail από το χιουμοριστικό πρώτο μήνυμα που ήταν αναγκασμένοι λόγω political correctness και έλλειψη υπομονής –πόσες φορές μπορείς να απαντήσεις σε έναν τύπο e-mail που έρχεται μερικές εκατοντάδες φορές;- να το αλλάξουν σε κάτι που δεν δηλώνει πως φταίγανε αυτοί.

[Πηγή: Top Gear]

Keywords
Τυχαία Θέματα