Lauda: Καλύτερος τώρα ο Rosberg από τον Hamilton

Ένας… κάπως διαφορετικός Lewis Hamilton παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα. Δεν ξέρω αν ευθύνεται το γεγονός ότι έχει επιτευχθεί ο βασικός στόχος του πρωταθλήματος, αλλά είναι η δεύτερη φορά που χάνει κατά κράτος από τον Nico Rosberg, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και το ατύχημα στο Μονακό, εκεί όπου διέλυσε την Pagani του, όντας εξαντλημένος από πιοτό και ξενύχτι.

Ο Βρετανός μέτρησε σήμερα μία ακόμα ήττα από τον

team-mate του, τη δεύτερη συνεχόμενη, ενώ και χθες ηττήθηκε στις κατατακτήριες, όπως ακριβώς και στο Μονακό. Ο Niki Lauda, που στο παρελθόν έχει μιλήσει με τα καλύτερα για τον οδηγό του, πιστεύει τώρα πως ο Rosberg έχει το πάνω χέρι στη μεταξύ τους μάχη.

Ξαφνικά, ο εγκέφαλος του Rosberg λειτουργεί και κάνει αυτό που μπορεί. Αυτά συμβαίνουν στους οδηγούς. Κάποιες φορές μάχεσαι με τον εαυτό σου και ξαφνικά καταφέρνεις να πάρεις μπροστά, επειδή είναι όσο γρήγορος και ο Lewis. Παρ’ όλα αυτά, ο Hamilton ακόμα μάχεται, κάτι που μπορείτε να δείτε σε κάθε γύρο. Αλλά, αυτή τη στιγμή, ο Nico είναι καλύτερος.

Ο Rosberg νίκησε και πέρυσι στο Interlagos, αφήνοντας τον Hamilton χωρίς νίκες στην πίστα της Βραζιλίας. Στο Abu Dhabi, ο Πρωταθλητής έχει καλύτερη παράδοση, αλλά ο Rosberg δείχνει τον καλό του εαυτό σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα