Πωλείται ένα εξαιρετικά σπάνιo Toyota 2000GT

Το Toyota 2000GT είναι ένα από τα σημαντικότερα αλλά και πιο σπάνια αυτοκίνητα στην ιστορία της ιαπωνικής εταιρία, Toyota, το 2000GT, και η αντιπροσωπεία Bingo Sports World έχει ένα προς πώληση.

Το 2000GT παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό, στην έκθεση του Τόκυο το 1965 ενώ η παραγωγή του ξεκίνησε μερικά χρόνια αργότερα, στον εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό των 351 οχημάτων, από την

Yamaha. Η Yamaha ήταν αυτή που έβαλε το χεράκι της και στην βελτίωση του ατμοσφαιρικού, δίλιτρου, εξακύλινδρου εν σειρά κινητήρα που κινεί το 2000GT και αποδίδει 150 ίππους, ικανούς για να χαρίσουν καλές επιδόσεις το βάρους 1.120 κιλών αμάξωμα. Το αυτοκίνητο που βλέπεις στις φωτογραφίες είναι του 1968 και βρίσκεται σε πρακτικά άψογη κατάσταση, ενώ έχει διανύσει 72.200 χλμ.

Το Toyota 2000GT είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο και κατά συνέπεια συλλεκτικό αυτοκίνητο που στο παρελθόν έχει πιάσει χαμηλά επταψήφια νούμερα, και παρόλο που η αγγελία δεν αναγράφει τιμή, κάπου εκεί υπολογίζεται και αυτό. Αρκεί να μην είναι το συγκεκριμένο που καταπλακώθηκε από δέντρο πριν ενάμιση χρόνο.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα