H Honda αποκάλυψε ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο παραγωγής του S660 στην Ιαπωνία

H Honda προσκάλεσε στο ιδιόκτητο κέντρο Takasu στο Hokkaido της Ιαπωνίας τους τοπικούς δημοσιογράφους για να πάρουν μια ιδέα από το νέο S660, με το πρωτότυπο να είναι αρκετά καμουφλαρισμένο.

Το εσωτερικό του kei roadster είχε διαρρεύσει τη δεύτερη μέρα του χρόνου, αν και συγκρίνοντας εκείνες τις φωτογραφίες με τις σημερινές διακρίνονται κάποιες αλλαγές, όπως η προσθήκη του χειροφρένου στο κεντρικό τούνελ, καθώς και ο πίνακας οργάνων, που δεν είναι καθόλα ψηφιακός.

Το

αυτοκίνητο βλέπουμε πως διαθέτει αναδιπλούμενη μαλακή οροφή, εισαγωγές αέρα στα πίσω φτερά, τριγωνικά πίσω φώτα, σπορ προφυλακτήρες και στο εσωτερικό υπάρχει τριάντικο πολυλειτουργικό τιμόνι, μεταλλικά διακοσμητικά, ενώ στη κορυφή του ταμπλό, μάλλον υπάρχει η οθόνη πληροφοριών.

Έχει μήκος 3.395 χιλιοστά, πλάτος 1.475 χιλιοστά, ύψος 1.180 χιλιοστά και ζυγίζει 830 κιλά. Το roadster kei car, όπως και το πρωτότυπο, παίρνει κίνηση από έναν 660 κ.εκ τρικύλινδρο κινητήρα απόδοσης 64 ίππων με 104 Nm ροπής που συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, είτε με ένα CVT, έχοντας τελική ταχύτητα 140 χλμ/ώρα. Αν τα 64 άλογα σου ακούγονται, τότε κάνε λίγη υπομονή ώστε να παρουσιαστεί και η πιο “καυτή” έκδοση του λιλιπούτειου κινητήρα που θα αποδίδει 88 άλογα και θα διαφοροποιείται από το “απλό” S660 χάρη στο διαφορετικό bodykit.

Keywords
Τυχαία Θέματα