H Aston Martin Lagonda φωτογραφίζεται στο Ομάν

17:31 7/9/2014 - Πηγή: AutoBlog

H Aston Martin αφού μας είχε ενημερώσει πως πήγε στο Ομάν μια Lagonda προ-παραγωγής για δοκιμές, τώρα δημοσίευσε μερικές νέες φωτογραφίες του νέου της -περιορισμένης παραγωγής- αυτοκινήτου της.

Το αυτοκίνητο θα βγει σε λιγότερο από 100 μονάδες από το τμήμα Q by Aston Martin και θα προσφέρεται αποκλειστικά σε πελάτες από την Μέση Ανατολή. Βασίζεται στην VH πλατφόρμα της εταιρίας και διαθέτει ανθρακονημάτινα μέρη αμαξώματος για να μειωθεί το βάρος.

Περιγράφεται από τον σχεδιαστή του, Marek Reichmann, ως “εξαιρετική αυτοκινητιστική τέχνη” και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί

επίσημα τι κινητήρας βρίσκεται κάτω από το μακρύ καπό. Πιστεύεται πως θα είναι ένας 6,0-λιτρος V12 με ιπποδύναμη που θα αγγίζει τους 600 ίππους. Η ισχύς θα μεταδίδεται στον πίσω άξονα μέσω ενός 8-τάχυτου κιβωτίου, με τις παραδόσεις της να είναι προγραμματισμένες να αρχίσουν τους πρώτους μήνες του 2015.

Η Aston Martin θέλει μέσα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες να καλύψει περισσότερα από 22.530 χλμ δοκιμών, προτού το αυτοκίνητο γυρίσει στην Αγγλία για να συνεχίσει εκεί τις δοκιμές εξέλιξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα