Grosjean: Αναθεματισμένη μηχανή, έχουμε σπάσει τα αρ!$#@α μας με αυτή

O Romain Grosjean θα ξεκινήσει από τη 16η θέση του grid του σημερινού αγώνα της Σιγκαπούρης έχοντας αρκετά προβλήματα με τη μονάδα ισχύος της Renault.

O Γάλλος οδηγός δεν ήταν ο μόνος από την Lotus που είχε μηχανικά προβλήματα, το ίδιο ακριβώς συνέβη και στον team-mate του Romain Grosjean, Pastor Maldonado.

Κατά τη

διάρκεια των χθεσινών κατατακτηρίων δοκιμών ο Romain Grosjean αντιμετώπισε τα προβλήματα που αναφέραμε και παραπάνω με την μονάδα ισχύος της Renault, κάτι που πραγματικά τον έβγαλε εκτός εαυτού.

Το team radio του Grosjean με τον αρχιμηχανικό του, τα λέει όλα:

Δεν μπορώ να το πιστέψω, αναθεματισμένη μηχανή, αναθεματισμένη μηχανή, έχουμε σπάσει τα αρ!$#@α μας με αυτή.

Με το τέλος των κατατακτηρίων δοκιμών ο Grosjean αναφέρθηκε και πάλι στο όλο θέμα λέγοντας:

Είχα τα ίδια προβλήματα στο FP3, δύο φορές σε έναν γύρο, τότε όμως δεν ήταν και τόσο άσχημα, απλά μετά όλα χειροτέρευσαν, γι ‘αυτό ήμουν λίγο ενοχλημένος. Ο καθένας στην ομάδα δουλεύει πολύ σκληρά. Στη συνέχεια πηγαίνεις στις κατατακτήριες γνωρίζοντας ότι πρέπει να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό, γνωρίζοντας ότι ο αγώνας θα είναι τρελός μιας και μία 13η θέση δεν είναι τόσο μακριά από τους βαθμούς και τότε χάνεις χρόνο στις ευθείες!!!! Δεν μου αρέσει να παραπονιέμαι ανοιχτά, αλλά μερικές φορές είναι τόσο δύσκολο για όλους μας. Όλοι προσπαθούν εδώ να κάνουν το καλύτερο, είναι δύσκολο, έχει ζέστη και πολύ υγρασία. Δουλεύουμε σκληρά, προσωπικά παίρνω κάθε ρίσκο που μπορώ μέσα στην πίστα!!! Στα ελεύθερα δοκιμαστικά είχα πρόβλημα με το κατέβασμα των ταχυτήτων μου και σήμερα το πρωί(FP3) είχα τα ίδια προβλήματα με τις κατατακτήριες. Ζητάμε μόνο έναν καθαρό γύρο!!!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα