Fry: Καλύτερο μονοθέσιο για τους οδηγούς μας

Όλα για όλα θα τα παίξει η Ferrari το 2012, αφού θέλει όσο τίποτε άλλο να μπορέσει να δώσει στους οδηγούς της ένα μονοθέσιο-νικητή, με το οποίο θα μπορέσουν οι Ιταλοί να επιστρέψουν στην κορυφή της Formula 1. Ο Fernando Alonso είναι κορυφαίος οδηγός, αλλά χωρίς να έχει ένα μονοθέσιο που μπορεί να διεκδικεί νίκες, πολύ δύσκολα θα καταφέρει να φτάσει στον τρίτο του παγκόσμιο τίτλο.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Scuderia, Pat Fry,

γνωρίζει ότι οι οδηγοί της ομάδας του Maranello χρειάζονται ένα καλύτερο μονοθέσιο από την 150° Italia.

Ελπίζουμε ότι όλα είναι στη θέση τους, ώστε να έχουμε έτοιμο το μονοθέσιο στο πρώτο τεστ και να είμαστε σε θέση να το βελτιώσουμε από το τρίτο τεστ. Πρέπει να δώσουμε στους οδηγούς μας ένα καλύτερο αυτοκίνητο για το 2012. Νομίζω ότι έχουμε μάθει πολλά από το 2011 κι εγώ έχω μάθει πώς λειτουργεί η ομάδα.

Ο Βρετανός, πρώτην τεχνικός της McLaren, υπογράμμισε πως υπάρχουν τομείς στην ομάδα του Maranello που χρειάζονται βελτίωση, στους οποίους θέλουν να βελτιώσουν.

Μέσα στην ομάδα, υπάρχουν πράγματα που λειτουργούν πολύ καλά και άλλα όχι τόσο. Αυτή τη στιγμή, προσπαθούμε να επικεντρωθούμε σ’ αυτά που χρειάζονται βελτίωση. Κάναμε κάποιες αλλαγές στο αεροδυναμικό μας τμήμα, και θεωρώ ότι έχουμε κάνει τον συγκεκριμένο τομέα πιο δημιουργικό. Τώρα, πρέπει να δούμε αν μπορούμε να κατασκευάσουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, αλλά, όπως πάντα, δε θα το ξέρουμε μέχρι να φτάσουμε στη Μελβούρνη.
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα