FAIL Video: Ένας νταής μοτοσυκλετιστής

Το Λουγκάνο είναι η μεγαλύτερη ιταλόφωνη πόλη στο καντόνι Τιτσίνο στην νότια Ελβετία. Εκεί λοιπόν,σε έναν δρόμο της πόλης, πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 13 Ιουλίου, έγινε μία παρέλαση από οδηγούς μοτοσυκλετών με τους κατοίκους της πόλης να έχουν συγκεντρωθεί εκεί για να τους δουν.

Και τώρα ας μπούμε στο ζουμί. Ένας από τους μοτοσυκλετιστές, θέλοντας να το παίξει ”νταής” και μη φορώντας το κράνος του, σε μία προσπάθεια του να εντυπωσιάσει το κοινό επιταχύνοντας με την μοτοσυκλέτα του, γλίστρησε και έπεσε. Που πας ρε καραμήτρο μέσα στον κόσμο να κάνεις νταηλίκια;

Ευτυχώς

το γυμνασμένο του κορμί και οι ικανότητες του στην οδήγηση τον έσωσαν από κάποιο βαρύ τραυματισμό, αν εξαιρέσεις το μικρό χτύπημα στο χέρι του. Ο κόσμος έτρεξε βέβαια να τον βοηθήσει και χάρηκε κραυγάζοντας, όταν τον είδε να φοράει το κράνος του.

Κάπου στο τέλος, θα δεις και μία ηλικιωμένη γυναίκα να πηγαίνει κοντά του για να δει αν χτύπησε πολύ το χέρι του. Έλα γιαγιάκα πες την αλήθεια, δεν πήγες γι’ αυτό κοντά του, αλλά για να δεις καλύτερα το καλογραμμωμένο του κορμί.

[Πηγή: YouTube]

Keywords
Τυχαία Θέματα