Button: Δεν είναι κακή η 4η θέση

Από την Παρασκευή, αν κοιτούσε κανείς τους Hamilton και Button, δίχως να γνωρίζει ότι βρίσκονται στην ίδια ομάδα, θα πίστευε ότι οδηγούν διαφορετικά αυτοκίνητα. Ο Button είχε προβλήματα με τη δική του MP4-27, καθώς δεν μπορούσε να βρει τη σωστή ισορροπία, ενώ είχε παράπονα για έλλειψη κρατήματος στο πίσω μέρος. Παρ’ όλα αυτά, στις κατατακτήριες, τα πράγματα βελτιώθηκαν, αλλά όχι σε

τέτοιο βαθμό που να μπορέσει ν’ ανταγωνιστεί τον Hamilton. Ο Πρωταθλητής τού 2009 θα ξεκινήσει από την 4η θέση, αλλά δηλώνει ότι θα προτιμούσε να ήταν τρίτος, διότι τώρα, βρίσκεται στην ακάθαρτη πλευρά τής πίστας. Ωστόσο, λέει ότι δεν είναι κακή θέση, ενώ παίρνει κουράγιο από το ρυθμό της MP4-27 στα χέρια τού Hamilton.

Ήμουν πολύ πιο χαρούμενος με το αυτοκίνητο στις κατατακτήριες απ’ ό,τι στις Ελεύθερες Δοκιμές το πρωί και χθες. Προφανώς, δεν ήμουν τόσο ικανοποιημένος όσο ο Lewis, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά σήμερα, έτσι του δίνω συγχαρητήρια, αλλά κι εγώ νιώθω αρκετά καλά, τελικά. Είναι κρίμα που χάσαμε την τρίτη θέση στο τέλος του Q3, διότι θα ήμασταν στην καλή πλευρά, που είναι αρκετά πιο καθαρή. Αν είχα μείνει στην τρίτη θέση, θα είχα μια λίγο πιο εύκολη εκκίνηση αύριο, αλλά δεν είναι κακή η τέταρτη θέση.

Το να είσαι γρήγορος εδώ, έχει να κάνει με την τέλεια ισορροπία· νομίζω ότι αυτά αποδείχθηκε και σήμερα. Δεν κατάφερα να έχω την τέλεια ισορροπία σήμερα, αλλά ο Lewis, ξεκάθαρα, το έκανε. Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι η απόδοση του Lewis δείχνει τον πραγματικό ρυθμό του μονοθεσίου.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα