Βίλας-Μπόας: Δύσκολη η Νάπολι

Δύσκολη χαρακτήρισε την κλήρωση της Τσέλσι με την Νάπολι στους 16 του Champions League ο προπονητής των Μπλε, Αντρέ Βίλας-Μπόας.

"Έχουμε μία από τις πιο δύσκολες κληρώσεις. Οποιαδήποτε ομάδα και να αντιμετωπίζαμε θα ήταν δύσκολη. Σε αυτή την φάση όλες οι ομάδες είναι ισχυρές. Έχει μία πολύ δυνατή έδρα και θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα και συναρπαστικά παιχνίδια στους "16", δεν χωράει

αμφιβολία γι' αυτό. Η Νάπολι εκπροσωπεί την πόλη και η πόλη έχει εμμονή με την ομάδα.

Είναι ομάδα που λειτουργεί συλλογικά και ο προπονητής Βάλτερ Ματσάρι είναι προπονητής που οργανώνει πολύ καλά την ομάδα του. Έχουν βελτιωθεί πολύ υπό τις οδηγίες του και έχουν πάρει τα αποτελέσματα που θέλουν και ευελπιστούν. Έχουν κίνητρο και είναι μία πολύ ταλαντούχα ομάδα.

Είναι καλό που έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας αλλά θα πρέπει να δημιουργήσουμε το κατάλληλο αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι στο Σαν Πάολο. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα γήπεδα και ο κόσμος δίνει κίνητρο στην ομάδα καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα.

Γι' αυτό είναι σημαντικό οι οπαδοί μας να δημιουργήσουν ανάλογη ατμόσφαιρα όπως με την Βαλένθια και την Σίτι. Περιμένουμε τους αγώνες με την ελπίδα ότι θα προκριθούμε", είπε ο πορτογάλος τεχνικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα