Βαλβέρδε: Νίκες έως το τέλος!

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το ματς της Τετάρτης (30/11) με τη Δόξα Δράμας και ο ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει διάθεση για άλλες... περιπέτειες. Προσπάθησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του και τους ζήτησε νίκες σε όλα τα ματς που θα δώσει ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η ήττα από τον Αστέρα

Τρίπολης ήταν ένα σοκ στο Λιμάνι, αλλά ο Βαλβέρδε προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του σε καλύ ψυχολογία. Πιστεύει, άλλωστε πως αυτό το... στραβοπάτημα, μπορεί να βγει και σε καλό.

"Πρέπει να μάθουμε πολλά από αυτό το παιχνίδι. Ήταν όλο ένα λάθος. Δεν κάναμε τίποτα σωστά και ειδικά από το πρώτο ημίχρονο έχω προβληματιστεί πάρα πολύ. Δεν γίνεται να χάνουμε έτσι, τόσο εύκολα και να παίζουμε σαν να μην έγινε τίποτα. Παίζαμε σαν να μην είχαμε τη θέληση να αλλάξουμε αυτό που βλέπαμε. Δεν μπορούμε να εμφανιστούμε έτσι σε άλλο παιχνίδι", ανέφερε αρχικά στους παίκτες του ο Βαλβέρδε.

Στη συνέχεια, τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να κοιτάξουν μπροστά, καθώς έχουν μπροστά τους τρεις πολύ σημαντικούς αγώνες: "Αυτή η εβδομάδα είναι πάρα πολύ σημαντική για εμάς. Έχουμε τρία ματς που πρέπει οπωσδήποτε να τα κερδίσουμε. Θα κριθούν πολλά για το μέλλον μας από το τι θα κάνουμε με Δόξα Δράμας, Παναιτωλικό και ’ρσεναλ. Προς το παρόν ασχολούμαστε μόνο με το παιχνίδι της Τετάρτης και ξεχνάμε τα πάντα. Πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα και να δείξουμε στον κόσμο αυτό που θέλει".

Κλείνοντας την ομιλία του προς τους παίκτες ο ισπανός τεχνικός είπε: "Έχουμε ακόμη εικοσιένα ματς μέχρι το τέλος της σεζόν στο πρωτάθλημα και μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Πρέπει να πάρουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν, για να ανέβουμε στην πρώτη θέση. Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας".

Οσο για τους ποδοσφαιριστές; Είναι κι αυτοί αποφασισμένοι να δείξουν πως ό,τι έγινε στην Τρίπολη ήταν μία κακή παρένθεση: "Κυρίως εμείς φταίμε για ό,τι έγινε, για αυτό είναι απαραίτητο να δώσουμε απαντήσεις. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς που μένουν"!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα προβλήματα δεν λείπουν για ένα ακόμη ματς, καθώς ο Ιμπαγάσα είναι και πάλι αμφίβολος, ενώ εκτός από τους Φέισα και Μακούν, είναι επίσης τραυματίες και οι Ορμπάιθ, Γέστε και Μέλμπεργκ.

Για τον σουηδό αναμένονται κάποιες εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα, ενώ ο Ορμπάιθ αναμένεται να επιστρέψει στη δράση το Σάββατο (2/12) απέναντι στον Παναιτωλικό.

Οσο για τον Γέστε, υπάρχει η ελπίδα πως θα προλάβει την κρίσιμη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Αρσεναλ (6/12).

Keywords
Τυχαία Θέματα