Τζούριτς: Τουλάχιστον αποδείξαμε πως δεν ήταν τυχαίο αυτό που καταφέραμε προ ημερών

23:26 6/4/2011 - Πηγή: Sport.gr
"Τουλάχιστον αποδείξαμε πως δεν ήταν τυχαίο αυτό που καταφέραμε προ ημερών", ήταν τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Τζούριτς, μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Ρέντη, για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Volleyleague. Στη συνέχεια ο νεαρός διαγώνιος συμπλήρωσε: "Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά, αλλά δεν αφήσαμε να είναι
από πάνω μας στα τρία τελευταία σετ. Μπορούμε και πρέπει να αποδίδουμε καλύτερα, αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε νέα ομάδα, έχουμε όμως έναν προπονητή που ξέρει να λειτουργεί με νέα παιδιά και έχει υπομονή"."Πάμε για την νίκη στη Γλυφάδα"
Με τη σειρά του ο πασαδόρος των ερυθρόλευκων, Ντίμα Φιλίποφ εστίασε και αυτός στο γεγονός ότι δεν γίνονται τυχαία οι ανατροπές με τον Παναθηναϊκό, αφού επαναλαμβάνονται.Συγκεκριμένα, ο Ντίμα Φιλίποφ σχολίασε: "Για ακόμη μια φορά δείξαμε το πάθος μας και δεν είναι τυχαίο ότι καταφέραμε να κερδίσουμε δύο συνεχείς φορές γυρνώντας από το 3-2. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό για μας. Κάναμε ένα καλό φινάλε στο ματς. Θέλουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε. Πλέον πάμε στη Γλυφάδα για τη νίκη".
Keywords
Τυχαία Θέματα