Τζιμπούρ: Εχω φυλάξει ένα γκολ για την Μπορούσια

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ τονίζει πως ο Ολυμπιακός θέλει να ξεχάσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ και να συγκεντρωθεί στο ματς του Champions League (19/10) με την Ντόρτμουντ, στο οποίο θέλει μόνο νίκη για να μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Τζιμπούρ τόνισε πως ανυπομονεί για το συγκεκριμένο

ματς και πιστεύει πως θα σκοράρει απέναντι στους γερμανούς: "Ηθελα να σκοράρω αλλά δεν τα κατάφερα. Θα το βάλω όμως με την Ντόρτμουντ...Το παιχνίδι δεν πήγε όπως θέλαμε. Ξεκινήσαμε καλά και προηγηθήκαμε, αλλά δεχθήκαμε την ισοφάριση λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και δώσαμε δικαίωμα στην ΑΕΚ να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Η ισοπαλία δεν είναι το αποτέλεσμα που μας ικανοποιεί, αφού στόχος είναι πάντα η νίκη. Ο βαθμός είναι το μοναδικό που κρατάμε από αυτό το παιχνίδι".

Τι δεν πήγε καλά, όμως, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ; "Ίσως να μας έλειψε το πάθος, ενώ η ΑΕΚ έπαιξε δυνατά, αλλά γενικά ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Εμείς δεν είχαμε τη φρεσκάδα που χρειαζόταν και όπως ξέρετε είναι οι μικρές λεπτομέρειες σε αυτά τα παιχνίδια που μετράνε".

Όσο για το ματς της Τετάρτης (19/10) με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Τζιμπούρ σχολίασε: "Με την Ντόρτμουντ είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να κάνουμε κάτι καλό στο Champions League. Χρειαζόμαστε μόνο τη νίκη, αλλά για να την πάρουμε πρέπει να εμφανιστούμε πολύ πιο βελτιωμένοι σε σχέση με το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Η Ντόρτμουντ είναι μία πολύ καλή ομάδα και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και προσοχή".

Keywords
Τυχαία Θέματα