Τσιώλης: Θα παλέψουμε για βαθμούς στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για το αυριανό παιχνίδι του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως οι Αρκάδες θα παλέψουν κόντρα στους πράσινους για να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα του τριφυλλιού.

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης Σάκης Τσιώλης μίλησε στη Nova:

Για τον Παναθηναϊκό: "Οταν μια ομάδα είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, σίγουρα

μιλάμε για ομαδική δουλειά. Ο Παναθηναϊκός βασίζεται φέτος στην ομαδική δουλειά, πράγμα που δεν βλέπαμε τα προηγούμενα δύο χρόνια, αφού βασιζόταν σε έναν πολύ μεγάλο παίκτη όπως είναι ο Σισέ και επικεντρωνόταν όλο το παιχνίδι πάνω του. Ο Παναθηναϊκός είναι πιο ρεαλιστικός φέτος, έβγαλε παιχνίδι από τα άκρα, έβγαλε παιχνίδι με ελεύθερο φορ- πότε τον Λέτο και πότε τον Κλέιτον- και μπορούμε να πούμε ότι δεν είναι πια τόσο προβλέψιμος, όσο τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό είναι και το δυνατό του σημείο".

Για την προσπάθεια της ομάδας του: "Αυτό που είναι το ζητούμενο είναι οι βαθμοί και θα παλέψουμε για τους βαθμούς. Στο παιχνίδι χρειάζεται αγωνιστική πειθαρχία και είναι απαραίτητη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, για να πάρεις αποτέλεσμα. Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά την τακτική μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε σε όλο το παιχνίδι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Αν το καταφέρουμε, πιστεύω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε καλό αποτέλεσμα".

Από την πλευρά του ο Σάββας Τσαμπούρης ανέφερε για την αναμέτρηση με τους πράσινους: "Ο Παναθηναϊκός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, είναι πρώτοι στη βαθμολογία, αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και πηγαίνουμε να τον αντιμετωπίσουμε και να τα δώσουμε όλα. Εμείς θα πάμε συγκεντρωμένοι, θα προσπαθήσουμε να μπλοκάρουμε τα ατού του Παναθηναϊκού, να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του και να μπορέσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο".

Keywords
Τυχαία Θέματα