Τσάβαλος: Θα λογοδοτήσει ο Βεντούρης

Αποφασισμένος να οδηγήσει τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Πανιώνιος, Γεράσιμο Βεντούρη στη δικαιοσύνη για "να λογοδοτήσει για όλα τα δεινά που προκάλεσε η διοίκησή του στο σύλλογο", είναι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, Βασίλης Τσάβαλος.

Με δήλωσή του, ο Τσάβαλος ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά πως στόχος των κυανέρυθρων είναι η οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ, ενώ επιτέθηκε στον Βεντούρη καταλογίζοντάς του πως η διοίκησή του έβλαψε την ομάδα.

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου ΓΣΣ,

Βασίλης Τσάβαλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

"Την δεδομένη χρονικά στιγμή, αυτό που προέχει και απασχολεί όλους μας στην οικογένεια του Πανιωνίου είναι η οικονομική εξυγίανση-αδειοδότηση και η σωτηρία της ομάδας. Όταν με το καλό επιτευχθεί αυτό, τότε ο κ. Γεράσιμος Βεντούρης να είναι σίγουρος πως θα κληθεί να λογοδοτήσει τόσο στον κόσμο του Πανιωνίου, όσο και στη δικαιοσύνη για όλα τα δεινά που προκάλεσε η διοίκησή του στον σύλλογο.

Οσον αφορά δε στον προπονητή της ομάδας, Τάκη Λεμονή, δεν χρειάζεται κανενός την υποστήριξη. Η πορεία του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και στον Πανιώνιο, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής, μιλάει από μόνη της.

Βασίλης Τσάβαλος

Πρόεδρος Πανιωνίου ΓΣΣ"

Keywords
Τυχαία Θέματα