Νίκες για Βέροια, ΑΕΛ, ήττα για Πλατανιά

17:20 4/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Με εκτός έδρας νίκες συνέχισαν την πορεία τους η πρωτοπόρος Βέροια (0-1 στην Καλλονή) και η ΑΕΛ (0-3 στα Γιαννιτσά), ενώ την ήττα στα Μέγαρα γνώρισε ο Πλατανιάς Χανίων. Στην ισοπαλία κόλλησαν Πανσερραϊκός και Πανθρακικός.

ΚΑΛΛΟΝΗ-ΒΕΡΟΙΑ 0-1
Η πρωτοπόρος Βέροια πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Καλλονής, επικρατώντας με 1-0 χάρη σε γκολ

του Κάντι στο 73' με σουτ. Ετσι, μετά την ήττα του Πλατανιά, η "Βασίλισσα του Βορρά" βρέθηκε ολομόναχη πρώτη στην βαθμολογία με 21 βαθμούς.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΑΕΛ 0-3
Η ΑΕΛ όπως και στη Βέροια έτσι και σήμερα στα Γιαννιτσά πέτυχε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκης της με σκορ 0-3 έχοντας για κορυφαίο τον Τσιμπάμπα που σημείωσε δύο γκολ (27', 84') φτάνοντας συνολικά τα εφτά στο πρωτάθλημα. Ενδιάμεσα σκόραρε ο Χατζής (45'), που αποβλήθηκε στο 78' με κόκκινη κάρτα.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ 2-1
Την ήττα με 2-1 γνώρισα στα Μέγαρα από τον Βύζαντα ο Πλατανιάς Χανίων. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με κεφαλιά του Χριστοφιλέα και διπλασίασαν τα τέρματά τους με κεφαλιά του Ηλιόπουλου. Οι Κρητικοί απλώς μείωσαν στο 92' με σουτ του Μαραγκουδάκη.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2-1
Γκραν γκινιόλ φινάλε είχαμε στην Πάτρα με την Παναχαϊκή να παίρνει τη νίκη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ του Ουρτάδο. Οι "κοκκινόμαυροι" είχαν προηγηθεί στο 60' με πέναλτι του Φουρτάδο, ενώ ο Αγροτικός είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 78' με πέναλτι του Καρακατσάνη. Η Παναχαϊκή είχε χάσει πέναλτι στο 7', όταν ο Λαμπάκης "ψάρεψε" τον Φουρτάδο και απέκρουσε!

ΦΩΚΙΚΟΣ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 2-0
Εύκολη νίκη σημείωσε ο Φωκικός που επικράτησε με 2-0 του Θρασύβουλου με σκόρερ τον Σιάκκα στο 37' με πέναλτι και τον Ταμπάκη στο 69' με σουτ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 0-0

Keywords
Τυχαία Θέματα