Το 'χωσε... ο Χοσέ Τοτσέ και +5 ξανά!

Ο Χοσέ Βερντού Νίκολας Τοτσέ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, για δεύτερο σερί αγώνα έβγαλε τα... κάστανα από την φωτιά για τον Παναθηναϊκό και σκοράροντας το 5ο του φετινό γκολ στο πρωτάθλημα οδήγησε τους πράσινους στην 6η τους εκτός έδρας νίκη (0-1) επί της Δόξας Δράμας στο Καυτανζόγλειο και στο +5 ξανά από τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός φορ πέτυχε κι άλλο γκολ,

που κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Από τους πράσινους που δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, ξεχώρισαν οι Κουίνσι και Κλέιτον, κακή παρουσία από Κατσουράνη και Ζεκά. Επέστρεψε μετά από 6,5 μήνες στην αγωνιστική δράση ο Χριστοδουλόπουλος.

Πως παρατάχθηκαν οι ομάδες
Ο Μάκης Κατσαβάκης παρέταξε την Δόξα με τον Σέρεμετ κάτω από τα γκολπόστ, τον Σικαλιά δεξί μπακ, αριστερό τον Γελαδάρη και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Τριποτσέρη και Βέρτζο. Αμυντικά χαφ ήταν οι Αμπουμπακάρι και Λίμα, ο Ουέλινγκτον δεξιά, ο Αραβίδης αριστερά και ο Παπαδόπουλος πίσω από τον προωθημένο Κυβελίδη.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα κατέβασε τον Παναθηναϊκό με τον Καρνέζη στην εστία, τον Βύντρα δεξί μπακ, τον Ιωαννίδη αριστερό και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Σαριέγκι και Μπιέρσμιρ. Αμυντικά χαφ ήταν οι Σιμάο και Κατσουράνης, με τον Ζεκά δεξιά, τον Κουίνσι αριστερά και τον Κλέιτον πίσω από τον Τοτσέ που ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

Ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Τοτσέ
Οι πράσινοι σκόραραν στο 4ο λεπτό με τον Τοτσέ, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο ριπλέι, ωστόσο φάνηκε ότι ο Ισπανός επιθετικός καλυπτόταν και κατά συνέπεια η υπόδειξη του επόπτη ήταν λάθος και κακώς δεν μέτρησε το τέρμα των πρασίνων.

Κακό ματς, λιγοστές φάσεις
Το πρώτο ημίχρονο γενικότερα ήταν πολύ κακό και οι φάσεις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Στο 20' ο Καρνέζης βγήκε έγκαιρα και απομάκρυνε προτού ο Κυβελίδης γίνει επικίνδυνος, ενώ ο Παναθηναϊκός απείλησε με τον Κλέιτον στο 36', που τον πρόλαβε ο Σικαλιάς και στο 44', με σουτ στην κίνηση του Βύντρα που έφυγε άουτ. Η Δόξα έξανε το πρώτο της σουτ στο 45' με τον Αραβίδη, αλλά ο Καρνέζης μπλόκαρε εύκολα.

Αλλαγές ο Κατσαβάκης, γκολ ο Τοτσέ
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Κατσαβάκης αποφάσισε να χτυπήσει το παιχνίδι και έκανε τη Δόξα πιο επιθετική βάζοντας τους Βάντερσον και Σοϊλέδη, ενώ ο Φερέιρα άφησε την ίδια ενδεκάδα. Στην πρώτη καλή στιγμή της επανάληψης, ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα με τον Κουίνσι να κάνει τη σέντρα και τον Τοτσέ να πετάγεται και με προβολή να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Εχασε την ευκαιρία να το "κλειδώσει"
Ο Ισπανός επιθετικός είχε την ευκαιρία στο 73' να "κλειδώσει" τη νίκη, όταν και πάλι ο Κουίνσι έβγαλε μπαλιά... πάρε-βάλε στον Τοτσέ, όμως τούτη τη φορά εξ επαφής έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ. Ο Φερέιρα έβαλε τον Μαρίνο αντί του Ζεκά και λίγο αργότερα τον Μαυρία, αντί του αρνητικού Κατσουράνη, ενώ ο Κατσαβάκης έκλεισε τις αλλαγές του με τον Κάπελ στην θέση του Αραβίδη.

Λάζαρος 6 μήνες μετά
Στο 85' ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (αντικατέστησε τον Κουίνσι) πάτησε και πάλι

Keywords
Τυχαία Θέματα