Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση κορυφής στην ΑΕΚ, σχετικά με το μέλλον της ΠΑΕ. Στις 18:20GR αποχώρησαν όλοι οι συμμετέχοντες χωρίς να κάνουν δηλώσεις και μέσα στα επόμενα λεπτά αναμένεται επίσημη ανακοίνωση, σχετικά με τις αποφάσεις που έλαβαν για το μέλλον του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνάντηση εξετάστηκε η πρόταση του Χάρη Οικονομόπουλου, η οποία προβλέπει να βάλουν λεφτά οι μέτοχοι εν είδη δανείου και να τα πάρουν πίσω από την υπόθεση Ψωμιάδη.

Επίσης στο τραπέζι έπεσε η πρόταση του Ντέμη Νικολαΐδη, ώστε να μπει ορκωτός λογιστής και να δουν πόσα είναι τα χρέη που αντιστοιχούν στον καθέναν.

Τέλος, έγινε συζήτηση βασισμένη στην αποκάλυψη του Μιχάλη Τροχανά περί τεσσάρων επενδυτών που επεξεργάζονται ένα σχέδιο για την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο μόνος που έκανε δηλώσεις κατά την έξοδό του από την αίθουσαν ήταν ο κ. Κούλης, ο οποίος δεν πήρε θέση επί της ουσίας, απλώς παρέπεμψε στην ανακοίνωση που θα εκδοθεί: "Είμαστε αισιόδοξοι, υπάρχει ενότητα που είναι σημαντικό για να βρεθεί άμεσα λύση. Θα είναι άνθρωποι που θα ασχολούνται full time και αυτό εμείς επειδή έχουμε δουλειές και δεν μπορούμε να ασχολούμαστε συνεχώς. Θα βγει ανακοίνωση που θα αναλύει όλο το πλάνο".

Keywords
Τυχαία Θέματα