Την συμπαράσταση του προς τον Στάθη Ντονά εξέφρασε, μέσω επιστολής προς τον ΠΑΣΑΠ, ο ΠΣΑΠ

Τη συμπαράστασή του προς τον Στάθη Ντονά εξέφρασε, μέσω επιστολής του προς τον ΠΑΣΑΠ, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών. Στην επιστολή τονίζεται η στήριξη προς τον αθλητή του τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού, ενώ χαρακτηρίζεται απαράδεκτη κάθε προσπάθεια περιορισμού του δικαιώματος έκφρασης των αθλητών.

Αναλυτικά η επιστολή:
"Αθήνα, 10.01.2012

Προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣΑΠ
Αγαπητοί Κύριοι,

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος

Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εκφράζει τη συμπαράσταση και τη στήριξη του προς τον αθλητή του Παναθηναϊκού και μέλος του ΠΑΣΑΠ, Στάθη Ντονά που παραπέμφθηκε από την ΕΣΑΠ σε απολογία, για δηλώσεις που έκανε.

Ο Στάθης Ντονάς, διακεκριμένος βολεϊμπολίστας και εξαίρετος χαρακτήρας, εξέφρασε την αγωνία του για τις δραματικές εξελίξεις στο χώρο του βόλεϊ και αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση που βιώνει, με τους συναθλητές και συναδέλφους του.

Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι στο πλευρό του Στάθη Ντονά και συμπάσχουν μαζί του, θεωρούν δε απαράδεκτη κάθε προσπάθεια περιορισμού της ελεύθερης έκφρασης των αθλητών οι οποίοι είναι τα πρώτα και μεγαλύτερα θύματα της κρίσης στην κοινωνία μας, όπως αυτή μεταφέρεται στον αθλητισμό.

Με εκτίμηση
Στέλιος Γιαννακόπουλος

Πρόεδρος ΠΣΑΠ".

Keywords
Τυχαία Θέματα