Τα λένε Γόντικας-Γλυκός για Πετρόπουλο

Ο Αντώνης Πετρόπουλος έμεινε για ακόμη μία φορά εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο και είναι σαφές ότι δεν υπολογίζεται από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Κατά τη διάρκεια της Τετάρτης (11/1) ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή Γιάννης Γλυκός θα συναντηθεί με τον Δημήτρη Γόντικα, προκειμένου να βρουν μία συμβιβαστική λύση

για τις δύο πλευρές...

Οι πράσινοι θέλουν να γλιτώσουν τα χρήματα του συμβολαίου του παίκτη από την στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον Φερέιρα, ούτως ώστε εξοικονομώντας αυτό το ποσό να μπορέσουν να κινηθούν για έναν αμυντικό που έχει ζητήσει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Από την άλλη πλευρά, ο Πετρόπουλος, όπως είναι φυσικό θέλει να παίζει και δεν αντέχει να βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας, παρακολουθώντας από... απόσταση τους αγώνες του Παναθηναϊκού.

Οι δύο πλευρές κανόνισαν να έχουν συνάντηση την Τετάρτη (11/1), προκειμένου να βρουν μια λύση που θα τους ικανοποιεί. Ο μάνατζερ του 26χρονου επιθετικού, Γιάννης Γλυκός θα μιλήσει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα για να δουν τι θα κάνουν.

Κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει τι θα συμβεί, καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Από το να μείνει ελεύθερος μέχρι το να ανανεώσει το συμβόλαιο του που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2012 για μισό ή ενάμιση χρόνο και εν συνεχεία να δοθεί δανεικός για τους επόμενους έξι μήνες και το καλοκαίρι να υπάρξει νέα συζήτηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα