Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τον Πανιώνιο στην Α1, 92-63 τον ΚΑΟΔ

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Πανιώνιος, ο οποίος δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στον ΚΑΟΔ. Με εξαιρετικό πλουραλισμό στην επίθεση, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησε άνετα των δραμινών με 92-63, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1.

Εξαιρετικός ήταν ο Πανιώνιος στο ξεκίνημα

της αναμέτρησης, πιάνοντας από το λαιμό τους φιλοξενούμενους. Με καλό ρυθμό και πλουραλισμό στην επίθεση οι κυανέρυθροι ήταν μπροστά με 25-12 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Η κυριαρχία του Πανιωνίου συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο, καθώς ο Χαραλαμπίδης έμοιαζε να παλεύει μόνος από πλευράς ΚΑΟΔ. Με ένα τρίποντο του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς οι κυανέρυθροι ανέβασαν τη διαφορά στο +21 (43-22) και έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη, καθώς έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 50-26.

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε ούτε στην τρίτη περίοδο, με τον Πανιώνιο να διατηρεί τα ηνία του αγώνα και να οδεύει προς μία άνετη νίκη (65-40, 30`).

Τα 10 τελευταία λεπτά είχαν περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς οι δραμινοί δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και ο Πανιώνιος έφτασε σε μία εύκολη νίκη (92-63), η οποία μάλιστα ήταν και η τέταρτη συνεχόμενη για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στο πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα