Τέλος (ξανά) ο Ζούρος από τη Ζαλγκίρις

O πρόεδρος της Ζαλγκίρις, Βλαντιμίρ Ρομανόφ, άλλαξε εκ νέου απόφαση και ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της ομάδας του με τον Ηλία Ζούρο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (19/10) ο πρόεδρος της Ζαλγκίρις αποφάσισε να απολύσει τον έλληνα τεχνικό, αλλά λίγες ώρες αργότερα δήλωσε πως θα φύγει από την ομάδα μόνο ο βοηθός του, Ηλίας Καντζούρης, ο οποίος έκανε και την προετοιμασία της ομάδας.

Την Πέμπτη (20/10) το μεσημέρι, όμως, ο Ρομανόφ άλλαξε και πάλι γνώμη, ανακοινώνοντας πως η Ζαλγκίρις

ψάχνει προπονητή!

"Σε όλες τις διοργανώσεις η απόδοση της ομάδας ήταν όλο και χειρότερη και αποκορύφωμα αποτέλεσε ο αγώνας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας", τόνισε ο ιδιόρρυθμος πρόεδρος της Ζαλγκίρις και συνέχισε:

"Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, όχι επειδή είναι πιο αδύναμοι από μας, αλλά γιατί είναι μια ομάδα που ακόμη χτίζεται και δεν είναι έτοιμη. Επιπλέον, παίζαμε στην έδρα μας κι έπρεπε να νικήσουμε. Θα μπορούσα να περιμένω κι άλλο, αλλά δεν έχω δει αποτελέσματα. Αποφασίσαμε να βρούμε έναν νέο προπονητή προτού να είναι αργά".

Ο Ηλίας Ζούρος ανέλαβε τη Ζαλγκίρις τον περασμένο Ιανουάριο και κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Λιθουανίας, καθώς και την κορυφή στη βαλτική λίγκα.

Μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ηλία Ζούρου, χρέη πρώτου προπονητή θα εκτελεί ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Βιτόλντας Μασάλσκις.

Keywords
Τυχαία Θέματα