Τελευταίος χορός (;) για Σουμπίνιο στο ματς του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό

Την τελευταία του παράσταση με τη φανέλα του ΟΦΗ θα δώσει στο αυριανό παιχνίδι (28/12, 16:00GR) με τον Λεβαδειακό ο Σουμπίνιο, καθώς ο Νίκος Αναστόπουλος τον συμπεριέλαβε στην 20άδα του αγώνα με τους Βοιωτούς, που θα είναι και ο τελευταίος του Βραζιλιάνου με τους Κρητικούς, αφού επιστρέφει στον Ολυμπιακό.

Παρά το γεγονός ότι ο Σουμπίνιο αναμένεται να αποτελέσει

παρελθόν, ο Νίκος Αναστόπουλος τον συμπεριέλαβε στην 20αδα που επέλεξε για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Επιστρέφουν στην αποστολή και την 11αδα οι Τζόρντι Λόπεζ και Σίσιτς.

Η σημερινή προπόνηση αφιερώθηκε σε σπριντ και ασκήσεις τακτικής. Οι τραυματίες Μποντορ, Παπουλής και ο Πίτσος που έχει ίωση αποκλείσθηκαν από την αποστολή στην οποία μετέχουν 20 παίκτες.

ΟΙ παίκτες που έχουν επιλεγεί στην αποστολή είναι: Κάρολ, Βεζυρίδης, Μπουλούτ, Σουμπίνιο, Βάντο, Κάλαϊτζιτς, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Σίσιτς, Σόουζα, Ουκάρ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ζορμπάς, Καμπάνταης, Μάντζιος, Μονιάκης, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης.

Εξάλλου, οι δύο μεγαλύτεροι σύνδεσμοι οπαδών του ΟΦΗ Β«SnakesΒ» και Β«ΚρήτεςΒ» με τη βοήθεια επώνυμων και ανώνυμων συγκέντρωσαν τρόφιμα τα οποία θα μοιράσουν σε συσσίτια στις ενορίες Αγία Τριάδα, ’γιος Γεώργιος Πόρου και Παναγία Μπεντεβή.

Keywords
Τυχαία Θέματα