Μετά τον Ουατάρα και ο Κιμπικούλα στην Παναχαϊκή

Η μεταγραφική ενίσχυση της Παναχαϊκής συνεχίζεται. Μετά την απόκτηση του 27χρονου αριστεροπόδαρου χαφ-εξτρέμ Μπουραμά Ουατάρα, οι "κοκκινόμαυροι" ανακοίνωσαν και την έλευση στην Πάτρα του Αλεξ Κιμπικούλα για τα επόμενα 3 χρόνια!

Αμφότεροι έχουν αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ ο Κιμπικούλα αποτελεί το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα για την περίοδο του Ιανουαρίου μετά και την

απόκτηση του Πουρή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ, έχει ως εξής: "Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την υπογραφή προσυμφώνου συνεργασίας για 3 χρόνια με τον ποδοσφαιριστή Kibikula Alex.

Ο Kibikula Alex είναι 26 ετών, μέχρι την προηγούμενη Κυριακή αγωνιζόταν στην Γαλλική Aubervilliers, στην Ελλάδα είχε αγωνιστεί στην Α Εθνική με την ΠΑΕ Ιωνικός, αγωνιζόταν στην θέση του αμυντικού μέσου και του δεξιού μπακ και ήταν συμπαίκτης με τον τερματοφύλακα μας Χρήστο Πουρή.

Οι ομάδες που είχε αγωνιστεί στην καριέρα του στο Γαλλικό πρωτάθλημα ήταν : Lens (2002-2003), Beauvais (2003-2004), Noisy-le-Sec (2004-2006), Ιωνικός (2005-2008) AFC Compiegne (2008-2010), Noisy-le-Sec (2010-2011) και Aubervilliers (2011).

Ο Kibikula Alex έρχεται το απόγευμα από το Παρίσι, φτάνει την ίδια ώρα με τον Bourama Ouattara και θα τους παραλάβει και θα τους συνοδεύσει στην Πάτρα ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Χάρης Ανδρεόπουλος".

Τέλος η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ανακοίνωσή της, κάνει γνωστό πως θα συμμετάσχει στο πένθος της Οικογένεις Χαριάτη και της ομάδας της Ζακύνθου, για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή, δίνοντας την Πέμπτη φιλικό αγώνα στο νησί.

Keywords
Τυχαία Θέματα