Τάτος: Συμβαίνουν αυτά...

Ο Ανδρέας Τάτος έκανε λόγο για αγχωτική νίκη που έφερε την πρόκριση για τον Ατρόμητο επί του Αρη, ύστερα από μεγάλη προσπάθεια που έγινε απ' όλη την ομάδα, ενώ για το μικροεπεισόδιο που είχε με τον Κώστα Μήτρογλου πριν το γκολ της νίκης, δεν έδωσε συνέχεια, λέγοντας πως "αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο".

"Ηταν μια αγχωτική νίκη. Όλα τα παιδιά κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Κερδίσαμε δύσκολα, αλλά πήραμε την πρόκριση και τώρα κοιτάμε το κυριακάτικο παιχνίδι. Δεν μας βγήκε στην αρχή το παιχνίδι.

Καταφέραμε όμως στο δεύτερο ημίχρονο να αντιδράσουμε και να το φέρουμε εκεί που θέλουμε", τόνισε αρχικά ο Ανδρέας Τάτος.

Ερωτηθείς για το αν είναι στόχος για τον Ατρόμητο το Κύπελλο, ανέφερε: "Οπως πέρυσι, έτσι και φέτος θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά".

Για το μικροεπεισόδιο που είχε με τον Μήτρογλου, απάντησε: "Υπήρξε μια ένταση. Συμβαίνουν όμως αυτά στο ποδόσφαιρο. Ο Κώστας πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ που μας προσέφερε τεράστια χαρά".

Για το αν θα πάνε για ποτό, ο Ανδρέας Τάτος χαμογέλασε και υποστήριξε: "Εδώ στο Περιστέρι είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια. Έχουμε καλή χημεία και βγαίνει στο γήπεδο".

Τέλος, για το αν βοήθησε ο τρόπος παιχνιδιού του Αρη στο δεύτερο ημίχρονο, δήλωσε: "Δεν το βλέπω έτσι. Είχαμε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουμε το παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα