"Τα ξεχνάμε όλα για τον κόσμο"

Η νίκη - πρόκριση επί της Καλαμάτας έγραψε με ευχάριστο τρόπο τον (αγωνιστικό) επίλογο για την ΑΕΚ στο 2011. Βέβαια, την ίδια ώρα τα διοικητικά προβλήματα παραμένουν, με τον Ρότζερ Γκερέιρο να τονίζει πως όταν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του μπαίνουν στο γήπεδο, τα... βγάζουν από το μυαλό τους.

"Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να δώσουν λύση στο οικονομικό πρόβλημα. Εμείς όταν μπαίνουμε στο γήπεδο ξεχνάμε τα προβλήματα και προσπαθούμε να τα δίνουμε όλα, γιατί υπάρχει

και ο κόσμος της ΑΕΚ, στον οποίο πρέπει να δίνουμε χαρά. Ο κόσμος κάθε φορά που τον χρειαστήκαμε ήταν δίπλα μας.

Εύχομαι από την νέα χρονιά να είναι όλο και περισσότερο δίπλα μας. ’λλωστε η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, μπορεί και να δώσει και λύση στο οικονομικό πρόβλημα", είπε ο άσος της Ενωσης και εν συνεχεία αναφέρθηκε στη νίκη επί της Καλαμάτας.

"Μετά την ήττα στο Περιστέρι έπρεπε να επικεντρωθούμε στο κύπελλο. Είναι ένας θεσμός τον οποίο πέρυσι τον κατακτήσαμε και επομένως θα ήταν σημαντικό να έρθουμε εδώ και να πάρουμε την πρόκριση. Νομίζω πως σ’ έναν κακό αγωνιστικό χώρο, κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε αυτό που θέλαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και την νέα χρονιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα